Töltsön el egy igazi nyári vakációt a Balaton partján és szálljon meg a parttól mindössze néhány méterre található Hotel Margaréta **** szállodában. Igazi tengerparti élményben lesz része, ugyanis a szálloda a legközelebbi tóparti strandtól csupán pár perc sétára található. Fedezze fel Balatonfüred gyönyörű történelmi városát és a környék gazdag kirándulóhelyeit. Utalványunknak köszönhetően ízletes félpanziós ellátás, valamint medencékkel és szaunákkal felszerelt wellness-részleg várja. A szálloda emellett tökéletes a gyermekes családok számára is, akiknek kényelméről szintén gondoskodnak.

A szálláshelyről

A Hotel Margaréta **** szálloda Balatonfüred városában, a Balaton mellett található, kevesebb mint 10 perc sétára a strandtól és a városközponttól. Így könnyen elérhetővé válik a város felfedezése, mivel a szórakozóhelyek, bárok, a strand, az aquapark és a sétány mind a közelben találhatók.

Balatonfüred nagy vonzerejét természetesen a magyar tenger partjainál lévő strandok jelentik. Fedezze fel a jól karbantartott strandfürdőző helyeket is, például az Esterházy (2,1 km) vagy a Kisfaludy strandokat. További vízi élményekért látogasson el az Annagora Aquaparkba (1 km) is, ahol fedett és szabadtéri medencék, 12 vízicsúszda és egyéb vízi attrakciók várják. A legközelebbi strand a 600m-re levő Füred Kemping strandja, ahova kedvezményes belépő a szálloda recepcióján vásárolható.

Ha a történelem és az építészet szerelmese, fedezze fel a Zákonyi Ferenc (1,1 km) és a Tagore sétányt (1,6 km), a Vaszary Galériát (1,2 km), a Jókai Mór Emlékházat (1,3 km) vagy a Gyógy teret (2,4 km) a Kossuth Lajos-forrással. A környék természeti látnivalói közé tartozik a 120 méter hosszú Lóczy-barlang (3 km) vagy a Koloska-völgy (5,8 km). Hódítsa meg a Tamás-hegyen található Jókai-kilátótornyot (3,2 km), amelynek jutalma a városra és a magyar tengerre nyíló gyönyörű kilátás lesz.

Ha további látnivalók után kutat, akkor kiránduljon egyet a Tihanyi-félszigetre (6,1 km) és látogasson el a Tihanyi Bencés Apátsághoz, csodálja meg a 18. századi házakat, sétáljon végig a híres levendulamezőn. Elmehet Veszprém (20,6 km) városába is, ahol az ország 3. legrégebbi állatkertje, számos történelmi műemlék (piarista templom, érseki palota stb.) és a romantikus Szerelem sziget is található.

Hol fogok aludni?

Szállása a 65 hangulatos, modern, kényelmes berendezésű szoba egyikében lesz. Pihenjen egy jót a minőségi matraccal ellátott ágyon, és élvezze a gyönyörű kilátást az erkélyről vagy a teraszról. Minden szoba légkondicionált, wifivel ellátott és privát zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik.

A Superior szoba 25 m²-es, amely 2 egyszemélyes ággyal (90x200 cm) rendelkezik, amelyek igény esetén egy nagy franciaággyá alakíthatók. A szobában található még 2 kanapéágy, amely pótágyként is szolgálhat, valamint minibár, TV, széf, telefon és hajszárító. A Superior szoba erkélye 3,6 m² alapterületű.

A Deluxe szoba tágasabb (27 m²) és nagyobb erkélyt vagy teraszt kínál (7-13,7 m²), néhány szoba kerekesszékkel is megközelíthető. Felszereltségükhöz 2 ágy (90x200 cm, franciaággyá alakítható), TV, minibár, széf, telefon és hajszárító tartozik. Ebben a szobában pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében hagyományos magyar ételeket és nemzetközi különlegességeket kóstolhat, amelyeket jó idő esetén a napos teraszon is elfogyaszthat. Egy finom pohár borért látogasson el ZINNIa Drink Bar-ba, amely az esti órákban várja vendégeit, és ahol helyi borok, frissítő sörök, nagyszerű koktélok és ízletes snackek széles választékával várják, amelyeket a teraszon is elfogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a modern Dália wellness-részlegben, ahol 2 pezsgőfürdő, kültéri medence, finn, bio- és infraszauna, relaxációs szoba, aroma- és fényterápiás sóbarlang várja. További kényeztetésért masszázságy jádekövekkel, gyermekmedence, trópusi élményzuhanyok, jeges vízesés és hűtővödör, valamint nyugágyakkal felszerelt napozóterasz is a vendégek rendelkezésére áll.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a gyermekes családokra is gondolt, nekik kiságy, etetőszék, fürdőkád, cumisüvegmelegítő, bébiételmelegítő és vízforraló áll rendelkezésre, valamint felár ellenében babakocsit is bérelhetnek. A legkisebbeket a szálloda medencéje, valamint szárazföldi kikapcsolódásért a gyermeksarok várja. Van egy kert és egy szabadtéri játszótér is homokozóval, hintával, csúszdával és egyéb attrakciókkal, ahol a legkisebbek levezethetik felesleges energiáikat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Kikapcsolódásként asztalifocit vagy pókert is játszhat.


SZ19000052

Hotel Margaréta ****

Hotel Margaréta ****

Széchenyi István u. 53 , Balatonfüred
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Fortrend Hotel Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-265682


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 1 400 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a tótól
0,3 km
Aquapark
1,5 km

Utazási tippek

Balaton

Balaton Utazási tipp

A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, pontosan méretének köszönhetően magyar tengernek is nevezik - Magyar tenger. A rengeteg szabadidős lehetőség miatt nem csoda, hogy a gyermekes családok, a horgászok, a hajózók, a szörfösök, a kerékpárosok és az időskorúak egyaránt találnak valami nekik tetszőt a Balatonon. A fiatalok számára sok szórakozási lehetőség adott itt, ahogyan a családosok számára is, az idősebb generáció pedig pihenhet valamelyik híres gyógyfürdőben a tó környékén.

Milyen lehetőségek vannak még a Balatonon?

  • vízi sportok: például szörfözés, vízisí, vízibicikli
  • horgászat
  • túrázás
  • kerékpározás
  • Spa kezelések

A népszerű turisztikai célpontok között szerepel a gyönyörű barokk Helikon kastély, az Autók és játékok múzeuma, amelyekben a gyerekek igazi paradicsomban érezhetik magukat. Ha megéhezne különlegesebbnél különlegesebb fogásokat kóstolhat meg a Balaton környékén lévő éttermekben. De aki hagyományosabb ízekre vágyna az sem fog csalódni, hiszen szinte minden sarkon kapható errefelé lángos, különféleképpen elkészített hal vagy fűszeres halászlé, túrógombóc, hideg gyümölcsleves is.

További információ
Balatonfüred
Balatonfüred
Tihany
Tihany
Balatoni Bringakörút
Balatoni Bringakörút