Látogasson el Győr fürdővárosába és pihenjen a luxus termálfürdőben, élvezze a fürdőváros festői hangulatát, a gyönyörű látnivalókat és a kirándulásokat. Szálljon meg közvetlenül a városközpontban található Katalinkert Panzióban, ahol bőséges svédasztalos reggeli és kellemes, családias hangulat várja. A hab a tortán pedig az egész napos fürdőbelépő lesz a híres Rába Quelle termálfürdőbe.

A szálláshelyről

A Katalinkert Panzió Győr fürdővárosában található, mindössze 7 perces sétára a híres Rába Quelle termálfürdőtől. Kapcsolódjon ki és szívja magába a történelmi fürdőváros hangulatát. A panziótól könnyen megközelíthetőek lesznek a nagyszerű éttermek, kávézók és bárok. De a környezet a gyermekes családok vagy az aktív kikapcsolódást kedvelők számára is kiváló, hiszen számos látnivaló található a környéken.

Ha a történelmi nevezetességek iránt érdeklődik, fedezze fel a városközpontot, amely tele van barokk és neobarokk épületekkel, többek között a Püspökvárral és a Püspöki palotával (240 m), vagy látogasson el a Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz (20,9 km), amely Magyarország egyik legrégebbi fennmaradt műemléke, amely az UNESCO világörökség része.

Ha a természeti látnivalók érdeklik irány a varázslatos Eötvös park (800 m). Gyerekekkel érdemes ellátogatni a Xantus János (3,4 km) állatkertbe, ahol a legkisebbek megcsodálhatják a ritka fehér tigriseket is. Fedezze fel a közeli Szigetköz Védett Tájvédelmi Körzet (13,3 km) kincseit. Ismerkedjen meg a Dodó Vadfarm és Szabadidőpark (28,5 km) erdei élővilágával. A kalandvágyók számára pedig ott van a Szigetköz Kalandpark (36 km) is, ahol kötélpályák, mászófalak, trambulinok, csúszdák és egyéb attrakciók várják az adrenalin szerelmeseit.

Hol fogok aludni?

A Standard kétágyas szoba 25 m²-es, egy franciaággyal, TV-vel, hűtőszekrénnyel és WiFi csatlakozással rendelkezik. A fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal és piperecikkekkel van felszerelve.

A Standard négyágyas szoba 30 m²-es, amely akár 4 fő számára is kényelmes szállást kínál egy franciaágyon és egy kanapéágyon. A szobában zuhanyzós vagy kádas fürdőszoba, piperecikkek, TV, WiFi kapcsolat és hűtőszekrény található.

A Standard családi szoba 30 m²-es, amely saját bejárattal rendelkező 4 ágyas szoba, fürdőszobával zuhanyzóval vagy káddal és piperecikkekkel, TV-vel, WiFi kapcsolatal és hűtőszekrénnyel rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panzióban minden nap bőséges büféreggelit szolgálnak fel. Napközben és vacsorára pedig lehetősége van, hogy kipróbálja a környék népszerű éttermeit, ahol megkóstolhatja a hagyományos magyar konyhát.

Hol kapcsolódhatok ki?

Győrben nem szabad kihagyni a híres Rába Quelle Termálfürdő-t, amely nemrégiben egy átfogó felújításon esett át, és büszkén áll a világ legmodernebb gyógyfürdői és aquaparkjai között. A 4,5 hektáros területen található:

  • Külső vízipark 32 méter magas csúszdatoronnyal, gyermek dzsungelcsúszdával, vízi és erdei játszótérrel, háromszintes panorámás medencerendszerrel, gyermekmedencékkel és pezsgőfürdővel, bárral és zenével.
  • Fedett medencék (élmény- és úszómedencék) és kétszintes gyermekvilág.
  • Termálfürdő fedett és szabadtéri medencékkel.
  • Szaunavilág YIN-YANG finn szaunával, ASZO mester szaunával, SAKURA gyógynövényes relax szaunával, Nikko infraszaunával, SENSU japánlegyező csendes szaunával, FUDZSI meditatív szauna, exkluzív RQ ROUGE exclusive finn szauna, KOI merülőmedencével, hűtőmedencével, Garagara jégkúttal és Medusa pihenő medencével.
  • Gyógyító kezelések, fizioterápia, reumatológia stb.

PA19001909

Katalinkert Panzió

Katalinkert Panzió

Sarkantyú köz 3 , Győr
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Katalinkert Kft. Cégjegyzékszám: 0809006845


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 1 600 Ft/éj - Parkolóház 500 m-re a szállodától

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a fürdőtől
0,6 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
0,6 km

Utazási tippek

Rába Quelle Fürdő

Rába Quelle Fürdő Utazási tipp

A Rába Quelle Gyógy- és Élményfürdő az egyik legnépszerűbb fürdő az egész országban. 2 000 m mélységből gyógyító víz zúdul ide, amelynek hőmérséklete 37 - 63 °C, és azok számára különösen alkalmas, akik csont- és ízületi betegségekkel vagy izomproblémákkal küzdenek. Pozitívan befolyásolja az emésztési zavarokban szenvedők, és a csökkent pajzsmirigyfunkcióval rendelkezők állapotát.

A fürdőben 3 termál- és 5 élménymedence található:

  • Hengeres élményfürdő
  • Nagy szabadtéri medence 68 méter hosszú csúszdával és egy barlanggal
  • Szabadtéri relaxációs medence
  • Kalandmedence vízibárral
  • Élménymedence vízeséssel, gejzírrel és fekvő masszázzsal
  • Nagy termálmedence a fekvőhelyekkel és a hátatmasszírozó fúvókákkal
  • Termálmedence sakktáblával, amely gyógyít és nyugtat
  • Termálmedence csillagokkal a csendes éjszaka hangulatával

A fürdőben található szaunavilág is, amely finn szaunát, szabadtéri medencét, gőzkabint, pezsgőfürdőt, frigidáriumot és 2 infrakabint, fűtött kőpadot, aromaterápiás szaunát, sókabint, masszázsfotelt és pezsgőfürdőt tartalmaz.

A fürdő egész évben nyitva tart, hétfőtől vasárnapig 09:30 és 18:00 között. Az egész napos belépő felnőttek számára 9700 Ft (25,50 euró) és 18 év alatti gyermek számára 7300 Ft (19 euró).

További információ
Győr
Győr
Xantus János Állatkert
Xantus János Állatkert
Pannonhalmi Főapátság
Pannonhalmi Főapátság