Magas szintű kényelemben szeretne pihenni, de elzárva a világ nyüzsgése elől? Akkor irány Kapolcs, és szálljon meg egy stílusos "Szikla" faházban, amelyhez saját terasz, pezsgőfürdő, infraszauna, légkondicionáló és egy felszerelt konyhasarok tartozik. Utalványunknak köszönhetően bőséges reggelicsomaggal indul a napja és felfedezheti a gyönyörű környéket is. Jó hír, hogy a mesés Balaton mindössze fél órányira található a szállástól.

A szálláshelyről

A "Szikla" stílusos faház Kapolcs közelében található, a Balatontól mintegy félórányi autóútra. Gyönyörködjön a mesés tájban, teljes nyugalomban, ahol feltöltődhet, ugyanakkor érdekes történelmi helyekre és csábító kirándulóhelyekre is ellátogathat. Fedezze fel Kapolcsot, ahol megcsodálhatja az egyedi díszítésű evangélikus templomot, az A. P. Stúdió Galériát vagy a Falumalom Múzeumot is. Emellett a település gyakran ad otthont különböző zenei és kulturális rendezvényeknek, többek között a Művészetek Völgye Fesztiválnak, amely a legnagyobb ilyen jellegű rendezvény Magyarországon.

Természetesen ha már itt van az ember, nem szabad kihagyni a "magyar tenger" - a Balaton (26 km) meglátogatását sem. A fürdőzés, csónakázás és a vízi sportok mellett a környék városait is megismerheti. Irány a Tihanyi-félsziget (36 km), amelyet illatos levendulamezők borítanak. Hagyja magát elvarázsolni a gyönyörű természetben, fedezze fel a vízimadarak fészkelőhelyeit, vagy tudjon meg többet a hely történelméről. Látogasson el a 11. századi tihanyi Bencés Apátsághoz, vagy kiránduljon el a festői Balatonfüred (29,9 km) városába, ahol a magyar kulturális örökség olyan gyöngyszemei találhatók, mint például a 18. századi Gombás kúria.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, fából és acélból készült stílusos faházban lesz, amelyben egy hangulatos, modern apartman (27 m²) várja. Egy kényelmes franciaágy, egy asztal karosszékekkel és egy kis konyha hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, kenyérpirítóval és kávéfőzővel áll majd rendelkezésére. Közvetlenül az ágyból gyönyörű kilátás nyílik az ülőhelyekkel felszerelt privát szabadtéri teraszra és a környező vidékre. A szobában egy mosdóval és WC-vel ellátott zuhanyzós fürdőszoba, légkondicionáló és természetesen WiFi kapcsolat áll a vendégek rendelkezésére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden nap egy reggeli csomaggal indíthatja a napját, amely az ajtóban bekészítve várja. A csomagban kenyér, zöldségek, gyümölcsök, házi készítésű felvágottak, sajtok, vaj, tojás, krémek, lekvár, zabkása, joghurt, turmix, narancslé, tea, kávé, tejjel és mézzel, egyszóval minden ami csak egy reggeli során eszébe juthat az embernek.

A saját konyhának köszönhetően pedig a nap folyamán bármikor elkészítheti kedvenc ételét.

Hol kapcsolódhatok ki?

A stílusos faház az Ön kis privát pihenőparadicsoma lesz. A teraszon feltöltődhet a privát pezsgőfürdőben és van egy infraszauna is, ami csak az Öné lesz. Pihenés közben pedig élvezheti a környék lélegzetelállító panorámáját.

Treehouses Kapolcs

Treehouses Kapolcs

HRSZ . 071/1 , Vigántpetend
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Treehouses Hungary Kft. Cégjegyzékszám: 0109374788


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Távolság a tótól
15 km
Busz megálló
1,8 km
Aquapark
26 km