Szálljon meg Zalakaroson a világhírű Park Inn szállodalánc egyik szállodájában, ahol egész nap ízletes ételek és finom italok várják, valamint korlátlan hozzáférése lesz a Zalakarosi termálfürdőhöz, amelyhez a szálloda közvetlenül kapcsolódik. Jutalmazza meg magát ezzel az igazi luxusnyaralással. Ráadásul 6 év alatti gyermeke ingyenesen szállhat meg Önnel.

A Travelking által ellenőrizve

“A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort Spa **** egyszóval nagyszerű volt. Különösen vártuk már az igazi kikapcsolódást, és ezt meg is kaptuk. Kipróbáltuk a termálfürdőt, a vízicsúszdákat és a medencéket. Minden reggel finom reggelivel indítottuk a napot, este pedig egy pazar vacsorával és egy pohár finom itallal zártuk le. A szálloda szép és tiszta, modern felszereltségű, és a fürdőkapcsolat az hab a tortán.”

Lukáš Fecko - Informatikai csapatvezető
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-6 2023

A szálláshelyről

A Park Inn by Radisson Hotel and Spa Zalakaros **** Zalakaros szívében található. A híres Zalakarosi Fürdő közvetlenül kapcsolódik a szállodához, így csak néhány lépést kell megtennie a tökéletes kikapcsolódáshoz. A környék rengeteg kirándulási lehetőséget kínál.

Mindenképpen induljon el a Balaton (33 km) partjára, és élvezze a fürdőzést, a vízi sportokat vagy egy romantikus hajókirándulást. Látogasson el a híres fürdővárosba, Keszthelyre (40 km), amelyet a "Balaton fővárosának" is neveznek, és amely számos múzeumnak és történelmi helyszínnek ad otthont, köztük a Helikon-kastély komplexumnak is. Fedezze fel a festői Hévíz városát (30 km) is, amely a világ legnagyobb biológiailag aktív termáltavával és gyönyörű tófürdővel rendelkezik.

Hol fogok aludni?

A Standard szobák kellemesen tágasak, 26 m²-esek, ahol egy franciaágy vagy két egyszemélyes ágy közül választhatnak a vendégek. Mindkét esetben lehetőség van pótágy elhelyezésére. Minden szoba légkondicionálóval, TV-vel, WiFi kapcsolattal, széffel, vízforralóval, hajszárítóval, vasalóval és privát fürdőszobával van felszerelve.

A Családi szoba tökéletes választás a gyermekekkel vagy barátokkal érkező vendégek számára, ahol akár 5 fő is kényelmesen elfér. A szobában egy franciaágy, egy kanapé és 1 pótágy áll rendelkezésre. A különálló nappali egy nagyméretű 46"-os TV-vel van felszerelve, valamint a szobában minibár, fürdőköpeny, papucs áll rendelkezésre. A privát fürdőszoba, a WiFi-kapcsolat és a légkondicionálás már alapfelszereltség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Élvezze az autentikus magyar ételeket, a helyi specialitásokat és a nemzetközi ételeket a tágas, világos és barátságos étteremben amely két terasszal is rendelkezik. A kiszolgálás svédasztalos formában történik, félpanziós ellátásban vagy all inclusive-ban. A legfiatalabb vendégek számára külön gyermekmenü készül. A segítőkész személyzet szívesen fogad speciállis kéréseket is. Könnyű harapnivalókért vagy frissítő italokért sem kell messzire mennie hsizen bárban és kávézóban biztosan megtalálja őket.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda közvetlenül kapcsolódik a híres Zalakarosi Fürdőhöz, amelyhez egy modern aquapark is tartozik. Itt található egy nyári termálfürdő, egy fedett gyógyfürdő, valamint egy fedett és egy szabadtéri kezelőközpont. Összesen 25 medence áll rendelkezésre különböző hőmérsékletű gyógyvízzel.

A fürdő több különböző hőmérsékletű forrásból származó gyógy- és termálvizet használ. A zalakarosi termálvíz összetétele Európában egyedülálló az ásványi anyagok és nyomelemek változatossága és mennyisége miatt. Hatásai közé tartozik a vérkeringés működésének javítása, az izomfájdalmak és mozgásszervi problémák enyhítése, valamint az ízületek állapotának javítása is.

Természetesen van egy szaunavilág is relaxációs helyiségekkel, és a masszázsok vagy szépségápolási kezelések széles választékának valamelyikében is kényeztetheti magát. Ha szórakozás vagy pihenés közben megéhezne vagy megszomjazna, ne csüggedjen, látogassa meg az éttermek, bárok vagy kávézók egyikét.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkissebbek nagy örömére számos lehetőség várja őket a gyermekek világában, amely a fürdő részét képezi. A nagyobbak számára pedig izgalmas program lehet a csúszdapark. A szállodában természetesen játszószoba is található.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

2019-ben a gyógyfürdő helyiségeit felújították. Így megújult környezet várja a vendégeket termáfürdővel, kényelmes relaxációs területekkel, napozóterasszal és a vadonatúj sósvizes medencével.

Az aktív vendégeket pedig a fitness terem várja, ha egy kis testmozgásra vágynának.


SZ19000188 - Hotel

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort Spa ****

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort Spa ****

Üdülő sor 1. , Zalakaros
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Z.I.P Hotel Ingatlanhasznosító Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-209288


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
32 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 7 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Gyerek sarok
Fitness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,6 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
0,5 km

Utazási tippek

Zalakarosi Fürdő

Zalakarosi Fürdő Utazási tipp

Zalakaros kisváros létére mégis a lélegzetelállító gyógyfürdők hazájának számít Magyarországon. Az Európai Gyógyfürdõ Szövetség (AESB) a Zalakarosi Gyógyfürdőt ötcsillagosnak értékelte, amely hivatalosan is elitnek sorolja az európai termálfürdõk között. És ez nem is csoda!

A wellnessrészleg ideális lehetőségeket kínál, különösen gyermekes családok számára.

A Zalakaros Spa, gyógyfürdő részei:

  • Gyermekvilág több mint 60 különböző vízi látványossággal
  • Adrenalin csúszópark 400 m szánkópályával
  • Családi szánkópark (több mint 400 méter szánkóelem, beleértve olyan különlegességeket, mint a Kamikaze, Turbo és Ufo)
  • Úszómedence hullámokkal
  • Családi medence
  • Fitnesz medence
  • Gyerekmedence
  • Klub szoba és gyermekek udvara
  • Termálfürdő és úszómedence
  • Sportmedence
  • Gyerek- és családi szauna

Természetesen nem feledkezhetünk meg a gyógyközpontról sem. A medencék egy része fedett, de kertet is találhatunk itt medencével, karbantartott sziklakertekkel és nyugágyakkal.

A helyi termálvíz összetétele egyedülálló Európában. Számos különféle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Különösen hasznos a bőrproblémákkal, ízületek, izmok, inak, gerinc és csontrendszer betegségeivel, lágyrész reumatikával, műtét utáni és poszttraumás betegségekkel, nőgyógyászati ​​és urológiai betegségekkel érkezők számára.

Az egész napos belépő felnőttek számára a szezonban (07.01. - 09.13.) 3 900 Ft-tól indul (kb. 11 €), a szezonon kívül 3 000 Ft (kb. 8,50 €).

További információ
Zalakaros
Zalakaros
Balatonszentgyörgy
Balatonszentgyörgy
Bivalyrezervátum, Kis-Balaton
Bivalyrezervátum, Kis-Balaton