Legyen része egy igazán mesébe illő élményben a hévízi Amira Boutique Hotelben! Kényeztesse magát a keleti wellness részlegben, élvezze a finom félpanziós ellátást és az illatos török teát. Pihenjen mindössze 8 km-re a Balatontól, a hévízi tófürdő közelében.

A szálláshelyről

A stílusos Amira Boutique Hotel Hévíz fürdővárosában található, mindössze 8 km-re a Balatontól. Ez a csendes település ideális hely a pihenéshez, a festői városban tett sétákhoz és a környék felfedezéséhez.

Hévíz fő vonzereje a Hévízi tófürdő (1,7 km), amely a világ legnagyobb termáltava. A városban sétálgatva térjen be a híres Termelői piacra (1,3 km), és kóstolja meg a helyi finomságokat. Érdemes ellátogatni a Szentlélek templomba (750 m) is melynek, különleges építészeti megoldásai elvarázsolnak.

Tegyen egy sétát a Balaton partján is, ahol nyáron meg is mártózhat. Látogasson el Keszthely (7,2 km) városába, ahol a Festetics-kastély fogja lenyűgözni a történelem szerelmeseit. Parkja festői sétákra invitál. Keszthely másik látványossága a fürdőház, amely a szabadstrandon található.

Hol fogok aludni?

A hotelhez hasonlóan a szobákat is a keleti stílus ihlette, díszes bútorokkal, színes szőnyegekkel várják a látogatókat. A szobák mindegyike privát fürdőszobával, hajszárítóval és fürdőköpennyel, TV-vel, minibárral és WiFi kapcsolattal rendelkezik, egyes szobákban pedig légkondicionáló is elérhető.

  • A Standard szobában egy franciaágy, egy öltözőasztal és egy gardróbszekrény kapott helyet. A szobában pótágy nem helyezhető el, így elsősorban 2 fő számára megfelelő választás.

  • A Superior szoba tágasabb és a vendégek számára kerthez vagy a teraszhoz is hozzáférnek, akiket egy kétszemélyes ágy, egy öltözőasztal és egy szekrény vár. Ebben a szobatípusban pótágy elhelyezése nem lehetséges.

  • Az Apartman 3 fő részére is kitűnő választás, hiszen egy franciaágyat és egy pótágyat is kínál. Egy kis konyhasarok, kávéfőző, mikrohullámú sütő is tartozik hozzá. A szobából elérhető teraszról vagy kertből pedig élvezheti a napsugarakat.

  • A Superior lakosztály 2 különálló szobából áll, és saját erkéllyel vagy francia ablakkal rendelkezik. Összesen akár 4 fő számára is alkalmas, így jó választás családosok számára. Egyes lakosztályokhoz egy kis konyhasarok is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A stílusos étteremben magyar és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. Emellett megkóstolhatja a keleti ihletésű kávé vagy teakülönlegességeket is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A varázslatos Marokkói Oázis wellness részlegben igazi utazásban lehet része. Élvezze a mesés kelet varázsát és lazuljon el a pezsgőfürdőben vagy az aromaterápiás hamam gőzfürdőben. Emellett finn és infraszauna, tepidárium és egy keleti teázó is várja. Kényeztesse magát a masszázsok és kezelések gazdag kínálatából választva, például próbálja ki a Kleopátra-fürdőt, vagy a különleges ayurvédikus olajmasszázst.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A melegebb hónapokban a kertben kültéri medencével, pavilonnal, kiülőkkel és grillezővel várja a vendégeket. Ha pedig élvezni szeretné a napsütést, a napozóterasz napágyakkal várja egy kis barnulásra.


NTAK szám: SZ19001016

Amira Boutique Hotel Hévíz Wellness & Spa

Amira Boutique Hotel Hévíz Wellness & Spa

Dr. Babócsay u. 43. , Hévíz
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Keszthely Tourist Kft. Cégjegyzékszám: 20-09-060082


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:30-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
3 900 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a tótól
1,7 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
32,7 km