A Tihanyi-félsziget a Balaton egyik legvarázslatosabb szeglete. Itt található az Echo Residence Hotel ***, ahol modern apartmanok, kiadós félpanziós ellátás, gyertyafényes vacsorák valamint a wellness részleg medencéje, pezsgőfürdője és szaunái várják a vendégeket. Az apartman teraszáról pedig gyönyörű kilátás nyílik az izgalmas, kirándulóhelyekben gazdag környékre.

A szálláshelyről

Az Echo Residence Hotel *** a Tihany közelében, a Balaton partjától csupán néhány lépésre található. A Tihanyi félsziget az egyik legszebb hely a Balaton környékén. A levendulaültetvények és a népi építészet egyedi jelleget kölcsönöz a vidéknek, ami miatt a területet gyakran nevezik a "magyar Provence-nak" is.

Maga a Balaton remek kikapcsolódási lehetőségeket kínál a látogatóknak, akik az úszással, a vízi sportokkal vagy akár bájos sétahajózással üthetik el az időt. Ha pedig nem csak a vízi élményekre vágyik akkor pattanjon kerékpárra, és tekerjen egyet a híres Balatoni Ring kerékpárúton, vagy próbálja ki ügyességét a közeli Balaton Golf Club-ban (10,4 km). Az adrenalin függőket a BalatoniBob Szabadidőpark-on (28,5 km), kalandvágyókat pedig a Kalandsziget - Tihany (4,4 km) és a Serpa Kalandpark (28,5 km) várja.

A városnézőket Tihany utcái minden évben elkápráztatják Fedezze fel Ön is például a híres barokk apátságot és múzeumot (2 km) vagy a Tihanyi Szabadtéri Néprajzi Múzeumot (2,2 km). A természeti szépségekért pedig a Belső tó (1,7 km) felé vegye az irányt, ami számos ritka állat- és növényfajnak ad otthont. Balatonföldvár közelében, Töreki Természetvédelmi Tanösvényt (15,1 km) vagy a Teknősparkot (9,2 km) érdemes felkeresni.

Hol fogok aludni?

Szállást egy modern apartmanban foglalhatja el, amit légkondicionálással, TV-vel, minibárral és WiFi kapcsolattal szereltek fel. Ráadásul privát terasszal is rendelkezik , ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre.

  • A Deluxe Classic apartman egy kétágyas hálószoba, egy kanapéval és egy kis konyhasarokkal felszerelt nappali, valamint egy kádas fürdőszoba alkotja.

  • A Deluxe Superior apartmanban egy kétágyas hálószoba, egy kanapéággyal rendelkező nappali, egy étkezőasztallal ellátott konyhasarok, valamint kettő, zuhanyzóval vagy káddal felszerelt fürdőszoba található.

  • Az Echo apartmanban kettő különálló franciaágyas hálószoba, egy kanapéággyal rendelkező nappali, egy étkezőasztallal ellátott konyhasarok, valamint egy káddal felszerelt fürdőszoba található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Karolina Fűszerkert étteremben a hagyományos és szezonális ízek kreatív kombinációját élvezheti. Az étkezések mellé finom magyar bort vagy más italt is felszolgálnak. Nyáron a tóra néző szabadtéri teraszon élvezheti a kilátást és az ínyenc fogásokat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ne hagyja ki a zavartalan pihenést az Echo Spa wellness-részlegben, ahol úszómedence, pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, himalája sószoba valamint a masszázsok széles választéka áll a vendégek rendelkezésére.


NTAK szám: SZ19000224

Echo Residence Hotel ***

Echo Residence Hotel ***

Felsőkopaszhegyi út 35 , Tihany
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Echo Vital Club Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-919127


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
A szállodán kívül ingyenesen, a garázsban 1 500 Ft/éj.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Távolság a tótól
0,3 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
8,5 km

Utazási tippek

Balaton

Balaton Utazási tipp

A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, pontosan méretének köszönhetően magyar tengernek is nevezik - Magyar tenger. A rengeteg szabadidős lehetőség miatt nem csoda, hogy a gyermekes családok, a horgászok, a hajózók, a szörfösök, a kerékpárosok és az időskorúak egyaránt találnak valami nekik tetszőt a Balatonon. A fiatalok számára sok szórakozási lehetőség adott itt, ahogyan a családosok számára is, az idősebb generáció pedig pihenhet valamelyik híres gyógyfürdőben a tó környékén.

Milyen lehetőségek vannak még a Balatonon?

  • vízi sportok: például szörfözés, vízisí, vízibicikli
  • horgászat
  • túrázás
  • kerékpározás
  • Spa kezelések

A népszerű turisztikai célpontok között szerepel a gyönyörű barokk Helikon kastély, az Autók és játékok múzeuma, amelyekben a gyerekek igazi paradicsomban érezhetik magukat. Ha megéhezne különlegesebbnél különlegesebb fogásokat kóstolhat meg a Balaton környékén lévő éttermekben. De aki hagyományosabb ízekre vágyna az sem fog csalódni, hiszen szinte minden sarkon kapható errefelé lángos, különféleképpen elkészített hal vagy fűszeres halászlé, túrógombóc, hideg gyümölcsleves is.

További információ
Tihany
Tihany
Tihanyi barátlakások
Tihanyi barátlakások
Balatoni Bringakörút
Balatoni Bringakörút