Szálljon meg a gödi Golden Palace Hotel ****-ben, ahol egy igazi luxusüdülésben lehet része. A gyönyörű szálloda egy tóval körülvett parkban található, ahol korhű stílusú luxusszobák, kiadós félpanziós ellátás és a medencékkel valamint szaunákkal felszerelt csodás wellnessrészleg várja a vendégeket. Ráadásul mindezt Budapesttől mindössze 30 km-re élvezheti.

A szálláshelyről

A gödi Golden Palace Hotel a festői Dunakanyar közelében, Budapesttől mindössze 30 km-re, csupán egy rövid sétára a Duna-parttól fogadja vendégeit. A szálloda épületét egy 8 hektáros park veszi körül, így megőrizve a hagyományos gyógyfürdő hangulatot, amit felújításnak köszönhetően a modern kényelem egészít ki.

A környéken számos érdekes kirándulóhelyeket és látványosságot látogathat meg. Az aktív kikapcsolódás kedvelői vegyék az irányt a Dunakaland Kalandpark (2,4 km) vagy a Mogyoródi Aquaréna (18,8 km) felé. Az autózás szerelmesei tegyenek egy kört a Hungaroring F1 versenypályán (19,3 km), a természetjárók szerelmesei pedig felfedezhetik a Börzsöny és a Pilis legszebb természeti kincseit. És nem kell messzire utazni a Kincsem Sportlovardához (29,8 km) vagy az ország legnagyobb növénygyűjteményével rendelkező Nemzeti Botanikus Kerthez (17,9 km) sem.

Természetesen Budapest meglátogatása sem maradhat el. A metropolisz a világ minden tájáról vonzza a turistákat lélegzetelállító látnivalóinak, gyönyörű építészetének és kiváló gasztronómiájának köszönhetően. A leghíresebb műemlékek között a Budai Várat, a Parlament épületét, a Szent István-bazilikát és a Halászbástyát szokták emlegetni.

A Gellért-hegyről lenyűgöző kilátás nyílik az egész városra, egy esti dunai sétahajózás során pedig egy másik nézőpontból tekintheti meg a gyönyörűen kivilágított látnivalókat. Budapest számos múzeumnak, galériának, színháznak és olyan technikai látnivalóknak is otthont ad, mint a világ második legrégebbi metrója és a Lánchíd.

Hol fogok aludni?

Szállását egy korhűen berendezett luxusszobában vagy lakosztályban foglalhatja el, ahonna kilátás nyílik a parkra vagy a tóra. Minden szobához hajszárítóval és piperecikkekkel felszerelt saját fürdőszoba, légkondicionáló berendezés, TV, WiFi kapcsolat és széf tartozik.

  • A Standard szoba (38-41 m²) egy kádas fürdőszobával és 1 vagy 2 francia erkéllyel rendelkezik. A vendégek kényelméről ezen felül a franciaágy, az íróasztal és a fotelekkel ellátott ülősarkot gondoskodik.

  • A Deluxe szoba (51-52 m²) egy franciaággyal, íróasztallal illetve fotelekkel ellátott ülősarokkal rendelkezik. Ezen felül 1 vagy 2 francia erkély is tartozik hozzá.

  • Az Elnöki lakosztály (149 m²) egy hálószobát, egy tágas, ülőgarnitúrával ellátott nappalit, valamint egy nagy asztallal ellátott társalgót foglal magába, ahol akár 10 fő is elfér. Ezen felül 2 francia és egy klasszikus erkély tartozik hozzá, a fürdőszoba pedig káddal felszerelt.

  • A Deluxe lakosztály (86 m²) egy hálószobából, egy nappaliból és egy nagy öltözőből áll, illetve 2 francia erkély is tartozik hozzá. A fürdőszobában pedig zuhanyzó és fürdőkád található.

  • A Családi studio (134 m²) két különálló hálószobából, egy nappaliból és egy étkezőasztalos konyhából áll és francia erkélyt is tartozik hozzá. A fürdőszoba káddal és zuhanyzóval felszerelt.

  • A Családi lakosztály (134 m²) két különálló hálószobát és egy tágas nappalit foglal magába és 3 francia erkély is tartozik hozzá. A fürdőszoba káddal és zuhanyzóval felszerelt.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda elegáns éttermében a legfrissebb alapanyagokból készült egészséges ételeket kóstolhat. Ezen felül egy bár is a vendégek rendelkezésére áll, ahol egy csésze kávé vagy kedvenc italuk mellett tölthetik el az időt.

Hol kapcsolódhatok ki?

A modern wellnessrészlegben a nyári szezonban napozóágyakon és egy kültéri medencében kapcsolódhat ki, míg a masszázselemekkel ellátott beltéri élménymedence és a pezsgőfürdő egész évben rendelkezésére áll. Mindezt a finn és az infraszauna, a gőzfürdő és a merülőmedence egészíti ki. Ráadásul fizioterapeuták és más szakemberek szolgáltatásait is igénybe veheti.

Nyáron feltétlenül ússzon egyet szálloda parkjában található tóban, ahol szép kort megélt fák nyújtanak árnyékot, és ahol homokos strandon napozhat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Használja ki a fitneszterem nyújtotta lehetőségeket, hogy a kirándulás alatt is formában maradjon.


NTAK szám: SZ24087846

Hotel Golden Palace ****

Hotel Golden Palace ****

Kádár utca 49. , Göd
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Golden Palace Szálloda Üzemeltető Kft. Cégjegyzékszám: 13-09-231294


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,8 km
Távolság a fürdőtől
0,6 km
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
17 km

Utazási tippek

Szentendre

Szentendre Utazási tipp

Szentendre egy gyönyörű kisváros a Duna partján, Budapesttől 20 km-re északra. Szálljon fel egy városnéző kompra Budapestről, és élvezze ezt a művészetekkel teli várost - amit nem véletlenül neveznek a "Duna Montmartre-jának". A város festői utcácskái céltalan sétálgatásra invitálnak, a több tucat múzeum és galéria** pedig arra, hogy felfedezze a történelem során itt letelepedett és ma is itt élő művészek munkásságát.

Mit nem szabad kihagyni?

  • A szerb ortodox egyház múzeuma - a városra nagy hatással volt a szerb kultúra.
  • Magyarország legnagyobb skanzene a Skanzen - Szabadtéri Néprajzi Múzeum múzeumvasúttal is megnézhető - itt megtalálja a teljes vidéki Magyarország építészetét és kulturális örökségét egy helyen.
  • Közlekedési Múzeum
  • Czóbel Béla múzeum, magyar-francia impresszionista festőművész múzeuma
  • Kovács Margit, magyar szobrász és keramikusművész múzeuma
Budapest
Budapest
Dunakanyar
Dunakanyar
Visegrád
Visegrád