Kényeztesse magát egy nagyszerű családi nyaralással a Šilon Panzióban a szlovákiai Zárban. Utalványunknak köszönhetően svédasztalos reggeliben és kétfogásos vacsorában lesz része. Emellett a panzió közös helységében kipróbálhatja magát asztaliteniszben, valamint számos kedvezményben lehet része. A környék túrázási lehetőségeinek köszönhetően pedig felfedezheti a Szlovák hegyvidék természeti értékeit.

A szálláshelyről

Šilon Panzió a tátrai Ždiar (magyarul Zsár) faluban található, amely a Szepesi-Magura és a Bélai-Tátra hegységek között fekszik. Erdők és gyönyörű természet veszi körül a települést, így igazán frissítő, kikapcsoló üdülésben lehet része családjával itt. Látogasson el a gyönyörű Bachledka lombkorona tanösvényhez, fedezze fel a Belian-barlangot, vagy tegyen egy rövid túrát a Slodičovský vrch csúcs vagy Magurka hegység felé, de csodás tóraótvonalakat talál a vendégház környékén is. Télen a téli sportoknak is kedvez a vidék, hiszen a Skicentrum Strachan pályarendszer mindössze 1,8 km-re található a vendégháztól.

Hol fogok aludni?

A Panzió hangulatos szobáiból csodálatos kilátás nyílik a Bélai-Tátra csúcsaira. A vendégház két- és háromágyas szobákban, valamint 4-5 fős szobákban kínál szállást. Minden szoba TV-vel, vízforralóval, valamint zuhanyzós és WC-vel ellátott fürdőszobával rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház saját étteremében házias szlovák ételeket fogyaszthat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Panzió földszinti szintjén található egy közösségi helyiség, ahol kipróbálhatja magát asztaliteniszben.

Penzion Šilon

Penzion Šilon

Ždiar 302 , Ždiar
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Eva Šilonová Cégjegyzékszám: 52045358


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
32 km
Sípálya
2 km
Sífutás
3 km

Utazási tippek

Bachledka lombkorona ösvény

Bachledka lombkorona ösvény Utazási tipp

A Bachledka lombkorona ösvény a Pieninek Nemzeti Park szívében épült. A korlátlanul megközelíthető ösvény hossza meghaladja a 600 métert és a helyi káprázatos természeti kincseket hivatott bemutatni. A lombkorona ösvény az egész évben nyitva tart, a felnőtt belépő ára 8 € és kommentált körbevezetésre is van lehetőség.

További információ
Bélai barlang
Bélai barlang
Néprajzi múzeum - Ždiarský dom
Néprajzi múzeum - Ždiarský dom
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút