Éljen át egy pazar családi kikapcsolódást a Magas-Tátra szívében épült Hotel Tulipán *** szállodában. Az ízletes félpanzión, a korlátlan kávé és tea fogyasztáson kívül pazar wellnessezés is várja. A szálloda 1 km-re épült a Lomnici-csúcsra tartó felvonó megállójától és csupán egy karnyújtásnyira sok más látnivalótól is.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztük az ittlétet. Bár az egyik nap esett az eső, így is rengeteg lehetőség volt a szórakozásra. A szobánkból csodás kilátás nyílt a Tátrára, esténként egy pohár prosecco mellett többször gyönyörködtünk benne. Szuper volt a wellness is, kipróbáltuk a pezsgőfürdőt és a szaunát is. A félpanziós ellátás bőséges és finom volt. A szálloda környéke tele van látnivalókkal. A közelben van egy bobpálya, amit nagyon élveztünk és megnéztük a Belianska-barlangot is. Összességében nagyon elégedettek voltunk a Hotel Tulipánban való tartózkodásunkkal, és csak ajánlani tudom magam és a párom nevében.” Teljes értékelés

Martin Dittert - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2022

A szálláshelyről

A Hotel Tulipán *** a szlovákiai Tátralomnicon található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Tátrára, a hegyvidéki hangulatot a szomszédos, tipikus tátrai építészetű házak egészítik ki. A szálloda közvetlen közelében egy bobpálya (100 m) és rövid távolságra pedig a Lomnici csúcsra tartó drótkötélpálya található. Tegyen egy kellemes túrát és fedezze fel a csúcsot. Vagy felszállhat a felvonóra is, és sétálhat a Kő-pataki-tó festői környezetében, esetleg egyenesen a tanösvényen is végig mehet.

Télen meghódíthatja a környék síközpontjait: a Tátralomnici síközpont (1,1 km), az Ótátrafüredi (7,2 km) és a Csorbatavi síközpont (23,1 km) kiváló sípályái mind-mind csak Önre várnak. Tátralomnicon található Szlovákia leghosszabb és legnagyobb függőleges eséssel rendelkező sípályája. Ótátrafüreden a síelés mellett snowtubing, szánkózás és más szórakoztató tevékenységek is várják a vendégeket. Csorbató pedig 26 km karbantartott sífutópályát kínál.

Csodálatos túrázásokat tehet vagy kerékpárral is felfedezheti a környéket. A gyönyörű Tar-pataki vízesések kevesebb mint 6 km-re, míg a Ótátrafüred a siklóval és a Tricklandia trükkös világával mindössze 6,6 km-re található. Felszállhat a Hrebienok (6,7 km) felvonójára, és meglátogathatja a Rainer kunyhót (6,5 km). Poprádon a híres AquaCity Poprad fürdőben csobbanhat, amely 20 perc alatt, míg a Vrbovi termálfürdő 19 perc alatt érheti el autóval.

Hol fogok aludni?

A Standard kétágyas szobák két ággyal, kis konyhasarokkal (kérésre mikrohullámú sütővel), privát fürdőszobával káddal vagy zuhanyzóval és TV-vel vannak felszerelve. Néhányban pótágyként szolgáló kanapéágy is rendelkezésre áll.

Felár ellenében egy tágas apartmanban is megszállhat, amelyekben pótágy is található. Itt is van konyhasarok, a fürdőszoba pedig káddal felszerelt.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda saját étteremmel rendelkezik, amely a nemzetközi konyha ételeit tálalja fel vendégeinek. Az étlapról nem hiányozhatnak a vegetáriánus és diétás ételek sem. Az ínyencfalatokhoz zamatos borokat és kézműves söröket kortyolgathat, az alkoholmentes italok közül pedig a házi limonádét javasoljuk megkóstolni.

Esténként a bárban frissülhet fel, ahol a tapasztalt pincér kérésére bármilyen italt elkészít. A reggeleket a kávézóban teheti kellemesebbé, vagy meglátogathatja a cukrászdát is, ahol a helyi cukrász remek süteményeket készít.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodához egy gyönyörű wellness-részleg is tartozik, amely hidromasszázs pezsgőfürdővel és különféle szaunákkal (finn szauna, gőzfürdő, infra- és gyógynövényes szauna) büszkélkedik. A szaunázás után a hűsítő medencében frissülhet fel. A tökéletes kikapcsolódást a nyugágyak és a kellemes masszázsok biztosítják.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda gyermekeiről sem feledkezett meg. Ingyenes kölcsönözhet gyerekágyat, vagy etetőszéket, az étteremben pedig gyerek adagok is rendelhetőek.

Hotel Tulipán ***

Hotel Tulipán ***

Tatranská Lomnica 63 , Tatranská Lomnica
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
GOLEM Holding, s.r.o. Cégjegyzékszám: 50567756


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Konferencia terem
Baby barát
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
16 km
Sípálya
0,9 km
Sífutás
0,6 km