Pihenje ki a mindennapok fáradalmait a Lomnici-csúcs árnyékában és éljen át felejthetetlen túrákat a Magas-Tátrában. Mindezt a kényelmes Belveder Apartmanok biztosítják. Esténként a hosszú napok fáradalmait a wellness központban pihenheti ki, ahol pezsgőfürdővel és szaunával találkozhat. Ezután pedig jöhet a szórakozás, amelyet a játékteremben élvezhet.

A szálláshelyről

A Belveder Apartmanok Tátralomnic szívében épültek, a híres Lomnici-csúcs tövében. A számos remek túraútvonal segítségével felfedezheti a környéket, vagy akár a csúcsot is meg tudja hódítani. Ha az egész napos túra helyett a kényelmet választaná, felszállhat a csúcsra vezető felvonóra, és gyönyörködhet a csodálatos kilátásban. A felvonó állomása a szállástól mindössze 350 m-re található. Érdemes körbejárni a Kő-pataki-tavat is, a téli szezonban pedig a Lomnici-csúcsot akár sílécen is meghódíthatja. A régióban nincs hiány a látnivalókból, hiszen csupán 5 km-re található a Studený patak vízesése, vagy a siklóvasútjáról híres Ótátrafüred is csak 6 km.

Hol fogok aludni?

Szállása az épületben található 10 db tágas apartman egyikében lesz. A hálószobás apartmanok műholdas televízióval, kényelmes kanapéval (amely pótágyként is szolgálhat) és nappalival is rendelkeznek. A konyhasarokban hűtőszekrény és mikrohullámú sütő is helyet kapott, valamint az apartmannak saját fürdőszobája is van.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az egész napi túrázáshoz elegendő energiát a Restaurace Corner étteremben elfogyasztott bőséges és ízletes reggelik biztosítják, amely a Belveder épületében található. Az étterembe napközben is ellátogathat és megkóstolhatja a kiváló hamburgerek egyikét, vagy akár a pácolt sült oldalast is. Az étterem barátságos személyzete készséggel segít Önnek a választásban.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú napok fáradalmai után ne feledkezzen meg a relaxálásról sem, amelynek tökéletes helyszíne lehet a nyírfaliget pihenőszoba. Próbálja ki a wellness részleg hatalmas pezsgőfürdőjét, finn szaunáját, infraszaunáját és a sörfürdőjét is. A tökéletes megújulásban a szálloda épületében található pedikűr szalon segítségére lehet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállodában gyerekágy is kölcsönözhető.

Apartmány Belveder

Apartmány Belveder

Tatranská Lomnica 14674 , Tatranská Lomnica
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
BELVEDEREX s.r.o Cégjegyzékszám: 46168303


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
16,7 km
Sípálya
1,1 km
Sífutás
0,7 km