Éljen át egy csodálatos kikapcsolódást a lélegzetelállító szlovák hegyvonulatok árnyékában, ahol a Baďo Panzióban félpanziós ellátás, szaunázás, fitness központ használata és élményfürdőbe szóló kedvezmények várják vendégeinket.

A szálláshelyről

A Baďo Panzió **** Felsőerdőfalván (Stará Lesná) épült és tökéletes kikapcsolódást biztosít a túrázás és a gyönyörű természet szerelmeseinek. Tátralomnic mindössze 5 km-re fekszik a panziótól, így a Lomnici-csúcs, a Ski Múzeum és a bobpálya csupán egy karnyújtásnyira lesz Öntől. A különböző hegycsúcsok legyőzése mellett látogasson el a 7 km-re található Hrebienok felvonóhoz, a Csillagászati tanösvényhez (1,1 km), a szórakoztató Tricklandiába (6,3 km), a gyönyörű Kézsmárki várhoz (13,8 km) és a kikapcsolódását biztosító AquaCity Poprad élémyénfürdőbe (14 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy frissen felújított, műholdas televízióval, WiFi kapcsolattal és saját fürdőszobával rendelkező kétágyas, háromágyas, vagy négyágyas szobában lesz.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panzió gyönyörű kilátással rendelkező éttermében a kiváló és hagyományos szlovák ételeket kóstolhat meg. További felfrissülését a kávézó biztosítja, esténként pedig élvezheti a kiváló borokat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Tökéletes kényelmét a kétszemélyes pezsgőfürdő és a négyszemélyes finnszauna szolgálja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégekről sem feledkeztek meg, hiszen a panzió játszósarokkal is rendelkezik, amely temérdek játékkal lett ellátva. Napos időben gyermekei a szabadtéri játszótér mászókáit, csúszdáit és hintáit is igénybe vehetik.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Amennyiben nyaralása közben sem szeretné mellőzni a testmozgást, úgy látogassa meg a panzió fitnesz központját és kardió zónáját is.

Penzión Baďo ***

Penzión Baďo ***

Slnečná 302 , Stará Lesná
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
BADO s.r.o. Cégjegyzékszám: 36472662


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
5,5 km
Sípálya
4,5 km
Sífutás
4,5 km