Éljen át egy csodálatos kikapcsolódást a lélegzetelállító szlovák hegyvonulatok árnyékában, ahol a Baďo Panzióban reggeli és wellness, valamint egyéb kedvezmények várják. Ráadásul szuper síterepek is vannak a közelben.

A szálláshelyről

A Baďo Panzió **** Felsőerdőfalván (Stará Lesná) épült és tökéletes kikapcsolódást biztosít a túrázás és a gyönyörű természet szerelmeseinek. Tátralomnic mindössze 5 km-re fekszik a panziótól, így a Lomnici-csúcs, a Ski Múzeum és a bobpálya csupán egy karnyújtásnyira lesz Öntől. A különböző hegycsúcsok legyőzése mellett látogasson el a 7 km-re található Hrebienok felvonóhoz, a Csillagászati tanösvényhez, a szórakoztató Tricklandiába, a gyönyörű Kézsmárki várhoz és a kikapcsolódását biztosító AquaCity Poprad élémyénfürdőbe is.

A Csorba-tó, egy gyönyörű gleccsertó, amelynek befagyott felületén 1925-ben még a jégkorong Európa-bajnokságot is rendezték. Ez szintén nagy vonzerőt jelent a turisták számára. Télen a tátrai nyaralás elválaszthatatlanul összefügg a síeléssel. A panziótól rövid távolságra található a Tátralomnic síközpont, ahol több mint 11 km pálya áll a vendégek rendelkezésére. Ha a kisebb üdülőhelyeket részesíti előnyben, látogassa meg a Jakubkova lukát Újtátrafüreden vagy a Lopušná Dolina síterületet.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panzió gyönyörű kilátással rendelkező éttermében a kiváló és hagyományos szlovák ételeket kóstolhat meg. További felfrissülését a kávézó biztosítja, esténként pedig élvezheti a kiváló borokat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Tökéletes kényelmét a kétszemélyes pezsgőfürdő és a négyszemélyes finnszauna szolgálja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégekről sem feledkeztek meg, hiszen a panzió játszósarokkal is rendelkezik, amely temérdek játékkal lett ellátva. Napos időben gyermekei a szabadtéri játszótér mászókáit, csúszdáit és hintáit is igénybe vehetik.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Amennyiben nyaralása közben sem szeretné mellőzni a testmozgást, úgy látogassa meg a panzió fitnesz központját és kardió zónáját is.

Penzión Baďo ***

Penzión Baďo ***

Slnečná 302 , Stará Lesná
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
BADO s.r.o. Cégjegyzékszám: 36472662


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
5,5 km
Sípálya
4,5 km
Sífutás
4,5 km

Utazási tippek

Magas-Tátra

Magas-Tátra Utazási tipp

Szlovákia legvarázslatosabb és legnagyobb hegységét évente több ezer turista látogatja. Legtöbbjüket Szlovákia legmagasabb hegyének, a Gerlachfalvi-csúcsnak (2 654,4 m) legyőzése csalogatja ide. Természetesen nem kell elkeserednie, amennyiben nem vonzódik a hegycsúcsok izgalmakkal teli megmászásához, hiszen a csodálatos Tátrai Nemzeti Park természeti kincseit felfedezheti a több száz kilóméteren húzódó turista- és kerékpárutakon is.

A mesés helyek, amelyeket mindenképpen látnia kell a Magas-Tátrában:

  • a híres Kriván hegyet és a Lomnici-csúcsot (felvonóval is megközelíthető)
  • a varázslatos Csorba-tavat, vagy a Nagy- és Kis-Hincó-tavakat
  • Ótátrafüredről Hrebienokra tartó siklóvasutat
  • Tricklandiát Ótátrafüreden
  • a tátralomnici bobpályát
  • a közeli Tatralandia és Aquacity Poprád élményfürdőket

A téli időszakban feledhetetlen kilátásban lesz része a Magas-Tátra hóval borított tájára. Továbbá pazar síelésben lehet része a tátralomnici, illetve ótátrafüredi síközpontban, vagy a Lopusná-völgy sípályáin. Ellátogathat továbbá a téli sportok kiállítására a Ski Múzeumban.

További információ
Csorba-tó
Csorba-tó
Lomnici-csúcs
Lomnici-csúcs
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút