Fedezze fel velünk a Magas-Tátra természeti kincseit és szálljon meg a Tátracsorbán épült Hotel Panorama **** luxus szállodában, ahonnan gyönyörű kilátásban lesz része a környező hegycsúcsokra. A kényelmes szobákon és ízletes ellátáson kívül pazar wellness élmények várják. Gyermekei sem fognak unatkozni, hiszen a Panorama gyerekvilágban korlátlan szórakozásban lehet részük.

A szálláshelyről

A Hotel Panorama **** neve nem véletlenül lett választva, hiszen a szállodából káprázatos kilátás nyílik a Magas- és Alacsony-Tátrára. Mi több, a szálloda közvetlenül Tátracsorba központjában épült, az azonos névvel megajándékozott tó pedig mindössze 400 m-re található. Fedezze fel a Tátra Nemzeti Park csodáit, mássza meg a Gerlachfalvi-csúcsot, utazzon az egyedi Ótátrafüred és Hrebienok siklóvasútjával (16 km), vagy pihenjen egy jót az Aquacity Poprad (25 km) élményfürdőben. Télen a szállodától síbuszjárat is indul, amellyel könnyedén eljuthat a Park Snow Štrbské Pleso (900 m) síközpontba.

Hol fogok aludni?

A Standard szoba (27 m²) tv-vel, WiFi kapcsolattal, széffel, mini hűtőszekrénnyel és saját fürdőszobával, hajszárítóval van felszerelve, valamint egy tágas erkély is tartozik hozzá. Érdeklődés esetén lehetőség van akár 2 pótágy hozzáadására is.

A Standard Apartman tágas, saját hálószobára, nappalira és fürdőszobára oszlik. Összesen legfeljebb 4 fő befogadására alkalmas, így tökéletes választás egy család vagy baráti társaság számára. Az apartmanban WiFi kapcsolat, TV, erkély és egyéb szükséges felszerelés is megtalálható.

A Deluxe szoba (27 m²) nem rendelkezik erkéllyel, viszont stílusosan felszerelt, semleges színekkel berendezett belső terével lenyűgözi a vendégeket. A franciaágy mellett lehetőség van pótágy kérésére. A szobában privát fürdőszoba, WiFi kapcsolat, TV, kis hűtőszekrény is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a reggelt a szálloda által kínált bőséges büféreggelivel, valamint este a svédasztalos vacsorából van lehetősége válogatni. Napközben töltsön el egy kellemes ebédet, vagy pihenjen meg egy kávéra és desszertre a szállodában. Ha a kedvenc italát szeretné elfogyasztani, vagy egy exkluzív koktélra vágyik, akkor látogasson el a Lobby bárba.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda fényűző wellness részlege tökéletes pihenést kínál. Helyezze magát kényelembe a finn szaunában, infraszaunában és a gőzkamrában, élvezze a jégesővel és mediterrán zuhanyokkal felszerelt hűsítő szobát és pihenjen egyet a kandallóval ellátott pihenő szobában. A masszázsokról se feledkezzen el.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Természetesen gyermekei sem fognak unatkozni. A legkisebb vendégek a Panorama gyerekvilágban élhetik ki magukat, amely a kis művészeket kézműves sarokkal, a kis sportolókat pedig gyerek tornateremmel várja. Nem hiányozhatnak a társasjátékok és az Xbox sem.

Hotel Panorama ****

Hotel Panorama ****

Štrbské Pleso 4020 , Štrba
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
INVEST-TATRA s.r.o. Cégjegyzékszám: 36346799


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
0,4 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
24,7 km
Sípálya
1,4 km