A Hotel Spolcentrum *** a Magyas-Tátra lábánál elterülő Szvit városában található. A kényelmes apartmanok egyikében megszállva könnyen felfedezheti a Tátra csúcsait, vagy ellátogathat az Aquacity Poprad aquaparkhoz is. A szálláshelyen ízletes reggeli várja, valamint hozzáférés a pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt wellness részleghez. A családosoknak jó hír, hogy a 6 éves kor alatti gyermekek, ingyenesen tarthatnak szüleikkel.

A szálláshelyről

A Hotel Spolcentrum *** tökéletes választás azoknak, akik kényelmes szállást keresnek kiváló szolgáltatásokkal, közel a Magas-Tátra minden látnivalójához. A szálloda Poprádhoz közel Szvit kisvárosában található. Szerencsés elhelyezkedése miatt a szálláshely kiváló kiindulópont lehet a túrázáshoz, illetve síeléshez is.

Gyönyörködjön a Tátra Nemzeti Park csodás tájaiban, vagy megmászhatja a Gerlachfalvi csúcsot is. Fedezze fel a helyi történelmet a Pribylina Szabadtéri Múzeumban (41 km) és gyönyörködjön a lélegzetelállító természetben a közeli barlangokban (Vázseci-barlang, 19 km). Látogasson ela Batizovka kavicsbányába (2 km), sétáljon egyet a Mengusov-tó (5 km) vagy a Csorba-tó (19 km) partján, illetve látogassa meg a Skok vízesést (19 km).

Utazzon az egyedülálló Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasúttal (19 km). Fedezze fel a helyi történelmet a Pribylina Szabadtéri Múzeumban (41 km). A mesés kikapcsolódásért látogasson el az AquaCity Poprad fürdőbe (9 km), ahol 13 medence és hihetetlenül sok, 350 vízi látványosság várja Önt.

Télen csatoljon sílecet és fedezze fel a Lopušná Dolina síközpontot (5 km). Kicsit távolabb a gyermekes családok a Snowpark Lučivná (15 km) síterepén szórakozhatnak. A profik a Csorba tavi (19 km) vagy a Tátralomnici (19 km) síközpontok havas lankáit élvezhetik.

Hol fogok aludni?

Szállása a tágas apartmanok egyikében lesz, amely kényelmes ággyal, LCD TV-vel, hűtőszekrénnyel és WiFi kapcsolattal várja a vendégeket. Természetesen egy privát fürdőszoba káddal is rendelkezésre áll. Minden apartmanban van lehetőség pótágy elhelyezésére. Néhány apartmanhoz erkély vagy tágas terasz is tartozik, ahonnan megcsodálhatja a hegyre néző csodás kilátást.

  • A Standard apartman erkéllyel 50-55 m²-es, amely egy különálló kétágyas hálószobából, egy kanapéval és fotelekkel ellátott nappaliból valamint egy étkezőből áll. Az apartmanban legfeljebb 2 pótágy elhelyezésére van lehetőség.

  • A Comfort apartman stílusosabb berendezést és dekorációt kínál, mint a Standard változat. Mérete 50-65 m², és egy hálószobát tartalmaz franciaággyal, egy nappalit ülőgarnitúrával (kanapéval, fotelekkel) és étkezővel. Az apartman nem rendelkezik erkéllyel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden napját bőséges büféreggelivel kezdheti, félpanziós ellátás választása esetén pedig ízletes vacsorában lesz része a szálloda éttermében. Napközben ugyanitt elfogyaszthat egy finom pizzát, vagy a hagyományos szlovák ételek, esetleg a nemzetközi specialitások egyikét a széles étlapról választva. A szálloda rendszeresen szervez nemzeti gasztronómiai napokat is, ahol a különböző nemzetek konyháinak különlegességeit kóstolhatja meg.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy a hegyek között töltött nap után, élvezze a jól megérdemelt pihenést a szálloda wellness részlegében. Izmai tökéletesen ellazulhatnak a pezsgőfürdőben, amely akár 8 fő befogadására is alkalmas, vagy a finn-, gőz- vagy aromaszaunák egyikében. A wellness-látogatást a napozóágyakkal felszerelt relaxációs zónában való pihenéssel fejezheti be.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az esti felhőtlen nevetést és családi programot a bowlingpálya fogja biztosítani, ahol akár két pályán versenyezhetnek egymással. Emellett játszhat biliárdot is. Itt tartózkodása alatt nem kell felhagynia az edzéssel sem - a szálloda teljesen felszerelt fitneszterme csak Önre vár.

Hotel Spolcentrum ***

Hotel Spolcentrum ***

SNP 142 , Svit
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
REKREATOUR, s.r.o. Cégjegyzékszám: 51683814


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
9 km
Sípálya
4,5 km
Sífutás
4,5 km