Szívesen pihenne a Szlovák Paradicsomban? A Hotel Trio *** ideális azok számára, akik szívesen kihasználnák a gyönyörű természet adta lehetőségeket, mindeközben jó ételeket kóstolnának és a nap végén a wellness részlegben is ejtőznének egyet. A wellness úszómedencével és szaunákkal felszerelt. A családosok számára pedig szuper hír, hogy a 12 év alatti gyermekek ingyenesen tarthatnak szüleikkel.

A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Trio***-ban eltöltött pihenésünk felejthetetlen volt, akárcsak látogatásunk a Szlovák Paradicsomban. Egy kirándulással telt nap után jól esett a pezsgőfürdőben pihenni és A szálloda személyzete nagyon kedvesen és barátságosan bánt velünk. Amit mindenképpen ajánlanék, az egy kirándulás a Sucha Bela szurdokba, a Lucski vízesés megnézése és egy látogatás a szepesi várhoz. Annyi látnivaló volt, hogy az itt töltött 3 nap alatt nem tudtunk mindent megnézni, így már most tervezzük a következő látogatást.”

Vladimír Dvořák - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-9 2023

A szálláshelyről

A Hotel Trio *** a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park északi részén található, ahonnan a legtöbb túraútvonal indul. A szálláshelyet erdő veszi körül, szomszédos épületek nélkül, ez által méginkább a béke oázisának érzését keltve. A területet nem véletlenül nyilvánították nemzeti parkká, szépsége és a környéken található túraútvonalak száma biztosan lenyűgözi majd Önt is. A közelben található például a Tamásfalvi kilátó (4,5 km) vagy a Létánfalvi malom (6,2 km) és még sok más látnivaló. A fenséges Szepesi vár, amely mindenképpen megér egy látogatást, mindössze 30 km-re található. Akár egyedül, akár gyerekekkel utazik, az AquaCity Poprad kihagyhatatlan fürdőélmény az év minden szakában. Télen pedig mi mást ajánlanánk, mint a hegyekben való síelést. A legközelebbi sípálya kb. 11,5 km-re található, 37 km-re pedig metalálhatja a Magas-Tátra nagyszerű síterepeit is.

Hol fogok aludni?

Szállása a felújított szobák egyikében lesz. A kellemes világos színekben pompázó szobák mindegyikéhez tartozik műholdas TV és WiFi, valamint zuhanyzóval ellátott fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában egy étterem is található, ahol reggelit és vacsorát szolgálnak fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha lazítani szeretne, a wellness részleg tökéletes választás lesz. A wellness fedett medencével, infraszaunával, finn szaunával és relaxációs szobával is felszerelt.

Hotel Trio ***

Hotel Trio ***

Smižany , Smižany
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
BELS turist s.r.o. Cégjegyzékszám: 51850745


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Konferencia terem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,3 km
Távolság a fürdőtől
18,7 km
Busz megálló
2,3 km
Aquapark
22,5 km
Sípálya
31,7 km
Sífutás
6 km

Utazási tippek

Szlovák Paradicsom

Szlovák Paradicsom Utazási tipp

Ez a természeti csodákban gazdag vidék nem hiába kapta a Szlovák Paradicsom elnevezést. Keljen át a vad erdőkön és folyókon egészen a kilátókhoz, ahol lélegzetelállító kilátás várja a Szlovák Paradicsomra. A legismertebb látnivalók közé tartozik a Suchá Belá, a Hernád-áttörés, vagy a Tamásfalvi kilátó, amely káprázatos kilátást kínál a Magas-Tátrára és a mély szurdokba. A Szlovák Paradicsomban tökéletes kikapcsolódás várja az egész év folyamán. Szepestamásfalva és Szepessümeg közelében a Bagoly-sziklát látogathatja meg, amely az itt élő madárállományáról kapta nevét. A szikláról csodálatos kilátás nyílik a környező tájra.

További információ
Szepesi vár (UNESCO)
Szepesi vár (UNESCO)
Thermal Park Vrbov
Thermal Park Vrbov
Dobsinai-jégbarlang
Dobsinai-jégbarlang