A zempléni Széles-tónál található Hotel Eurobus **** szállodában úgy érezheti magát, mintha egy tengeri üdülőhelyen lenne, amely nemcsak a gyönyörű vízfelületnek köszönhető, hanem a szálloda strandjának, a teraszos étteremnek és a loggiával ellátott szobának is, ahonnan mesés panoráma nyílik a csillogó vízfelületre. Töltődjön fel a luxus wellness-részlegben, amíg a gyerekek a gyermeksarokban vagy a kültéri játszótéren szórakoznak, valamint utalványunknak köszönhetően egy finom félpanziós ellátásban is részesülhet.

A szálláshelyről

A Hotel Eurobus **** a szlovákiai Ungtavas településen, a mesés Széles-tó partján található. Itt egy helyen élvezheti a természet által körülvett nagyszerű pihenést, számos kirándulási lehetőséggel és a luxus wellness pihenést is.

A Széles-tó Szlovákia harmadik legnagyobb vízfelülete, amelyet a "Kelet-szlovákiai tenger"-nek is neveznek. A tengerhez hasonlóan itt is számos strandot talál, nyáron pedig rengeteg lehetőség nyílik az úszásra, horgászatra vagy vízi sportokra. A gát keleti részén felfedezheti a védett madártani rezervátumot, ahol közel 100 vízimadárfaj, köztük ritka és veszélyeztetett fajok élnek.

Ha a hidegebb hónapokban sem szeretne lemondani a vízi szórakozásról, akkor látogasson el a szállodától mindössze 9 perces sétára található Thermalpark Šírava gyógyfürdőkomplexumba, ahol számos vízi attrakciókkal és wellness kikapcsolódással várják. A Water Worldben masszázsfúvókákkal, légmasszázzsal és geotermikus vízzel ellátott medencék várják, a szaunavilágban pedig 5 különböző szaunában pihenhet. Kapcsolódjon ki a Thermal SPA pezsgőfürdőjében, vagy kipróbálhatja a masszázsokat, valamint a fiatalító kezeléseket is.

A Vihorlat Tájvédelmi Terület (12 km) bőséges lehetőséget kinál a helyi természet felfedezésére. Elmehet a gyönyörű Morské oko tóhoz (26,5 km) vagy a Sninský kameň hegy tetejére (27,1 km), ahonnan a Bukovec-hegységet, a lengyel Besszádok és a Polonyinák Nemzeti Parkot is megcsodálhatja. A látnivalókért és a kultúra felfedezéséért csodálja meg Homonna (22,7 km) városát. A város meghatározó épülete a XVII. században épült reneszánsz kastély vizesárokkal és felvonóhíddal. Ma a Vihorlat Múzeum székhelye, ahol művészettörténeti és természettudományos kiállítások találhatók. Érdemes meglátogatni a Vihorlat csillagvizsgálót vagy a szerelem szökőkutat is.

Hol fogok aludni?

A szállodában új, elegánsan berendezett szobákban szállhat meg. Minden szoba légkondicionált és loggiával rendelkezik, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a tóra.

A kétágyas szoba (12 m²) két különálló ággyal, zuhanyzós fürdőszobával, vízforralóval, hűtőszekrénnyel, műholdas TV-vel, WiFi kapcsolattal, telefonnal és széffel van felszerelve.

A Pótágyazható kétágyas szoba (12 m²) a klasszikus kétágyas szobával megegyező felszereltséggel rendelkezik, beleértve a zuhanyzós fürdőszobát, WiFi csatlakozást, TV-t, vízforralót, hűtőszekrényt, telefont és széfet. A két különálló ágyon kívül van egy kis díványágy, amely akár pótágyként is használható.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermének teraszáról lélegzetelállító kilátás nyílik a tóra és olyan érzése lesz, mintha egy tengerparti üdülőhelyen tartózkodna. Indítsa a reggelt egy bőséges büféreggelivel, egy finom teával vagy kávéval. Ebédre a séf válogatott különlegességeiből összeállított menüjéből rendelhet, emellett délutáni kávét vagy teát és egy finom desszertet, például palacsintát vagy házi süteményt is megkóstolhat.

Azok, akik nem vágynak az édességekre, válogathatnak a terasz zöldségbárjából, ahol saláták, turmixok és gyümölcsök várják. Ha szép az idő, nyugodtan csomagoljon be egy kosár finomságot és tartson egy romantikus pikniket a szálloda kertjében. A napot pedig egy csodálatos büfévacsorával zárhatja.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szobájától csupán néhány lépésre egy 150 m²-es luxus wellness & spa központ várja. Töltődjön fel a frissítő szaunában (40-55 °C, páratartalom 10 %), a finn szaunában (80-90 °C, páratartalom 15-30 %) vagy a gőzszaunában (40-55 °C, páratartalom 100 %). A kellemes szaunázás után hűsöljön a hűtőmedencében (10-12 °C), majd pihenjen a hidromasszázs- vagy pezsgőfürdőben (36 °C). Végezetül töltődjön fel a pihenőteraszon, ahonnan csodás panoráma nyílik a Széles-tóra.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek szórakozását a kültéri játszótér biztosítja, amely fából készült mászókákkal, csúszdákkal, hintákkal és trambulinnal rendelkezik, de ha inkább benti programra vágynak, a gyermeksarok ideális választás lehet, ahol játékokkal és gyermekmozival várják a legkisebbeket.

Hotel Eurobus ****

Hotel Eurobus ****

Zemplínská Šírava , Kaluža
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
TEMPUS HR s.r.o. Cégjegyzékszám: 43957366


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,4 km
Távolság a tótól
10 m
Busz megálló
1,3 km
Aquapark
0,4 km

Utazási tippek

ThermalPark Šírava

ThermalPark ŠíravaUtazási tipp

A ThermalPark Šírava fürdő csodás beltéri és szabadtéri vízi világgal büszkélkedhet, amely időjárástól függetlenül rengeteg élményt kínál az egész család számára. Gyönyörű vidéken, a Széles-tó (Zemplínská Šírava) partján, a Viharlát-hegység közelében található, így a medencékből csodás panorámában gyönyörködhet.

A vonzó környezet azonban nem az egyetlen dolog, amit a ThermalPark kínál. Három beltéri medencét - pihenő-, hullám- és masszázsmedencét - élvezhet. A komplexum kültéri részén élmény- és úszómedencét, valamint számos más attrakciót, például csúszdákat vagy sodrófolyót talál. A wellness központban szaunákkal, pezsgőfürdővel és masszázsokkal pihenhet.

További információ
Széles-tó
Széles-tó
Vihorlat Tájvédelmi körzet
Vihorlat Tájvédelmi körzet
Homonna városa
Homonna városa