Látogasson el a szlovákiai Bellegszencsére és pihenjen a MeryJán vendégházban, ahol igazán pihentető kikapcsolódásban lehet része. Utalványunknak köszönhetően korlátlan fitnesz és kedvezmények várják az étteremben. A szálláshely elhelyezkedésének köszönhetően a népszerű helyi termálfürdő és a Római fürdő pár méterre található. Felár ellenében légkondicionáló is rendelkezésre áll.

A szálláshelyről

A MeryJán vendégház a szlovákiai Bellegszencsén található, mindössze 400 méterre a helyi termálfürdőtől, így mindössze 10 perc sétára lesz attól, hogy a gyógyító oázisban pihenjen. Azok sem fognak unatkozni, akik szeretik a történelmi vagy természeti látnivalókat felfedezni. A környező területet ugyanis számos túraútvonal szövi át, amelyeken keresztül felfedezheti a környéket.

A délnyugat-szlovákiai Bellegszencse különösen híres gyógyfürdője miatt vonzó. Kevés olyan hely van a világon, ahol olyan jótékony hatású vízzel találkozhatunk, mint a helyi termálforrásokban. A szervezetre gyakorolt pozitív hatása pedig a Holt-tenger vizéhez hasonlítható. Segít a légzőszervi, ízületi és bőrbetegségek kezelésében, valamint a mentális jólétre is kedvezően hat.

Kapcsolódjon ki a helyi termálfürdőben (400 m). A közel 12 hektáros fürdőkomplexum több medencét és különféle vízi elemeket kínál. A fürdőhöz tartozik a csodálatos Aquamarín wellness-központ, amely kilenc medencével, pezsgőfürdőkkel és masszázsfúvókákkal várja a vendégeket. Nem szabad kihagyni az egyedülálló Római Fürdő (850 m) meglátogatását sem, ahol Kleopátra fürdőjét vagy a professzionális masszázsokat is kipróbálhatja.

Ha szárazföldi kikapcsolódásra is vágyna, akkor fedezze fel Bellegszencse nevezetességeit, mint például a római katolikus Szűz Mária születésének templomát (2,2 km) vagy a Szűz Mária mennybemenetelének templomát (2,1 km). A nyári Central Park 3D mozi (1,9 km) és a Adventure Minigolf pálya (2,3 km) szintén megér egy látogatást. Ha a környéket szeretné jobban megismerni, akkor erre a Trávnicai tanösvény (5 km) lesz a megmegfelelőbb.

Bellegszencse változatos környezete minden természetbarátot elvarázsol. A falut sűrű erdők veszik körül, amelyeken kellemes túra- és kerékpárutak vezetnek keresztül. Olyan látványosságokat kereshet fel, mint a Kisváradi-vár (13 km) vagy az Óbarsi sóbarlangot (29 km). A közeli Nyitra (40 km) vagy Komárom (50 km) kulturális nevezetességeit is felfedezheti.

Hol fogok aludni?

Szállása egy a 16 elegánsan berendezett szoba egyikében lesz, melyek pótágyazhatóak. Felszereltségében hűtőszekrény, vízforraló, műholdas TV és WiFi csatlakozással található. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik. A legtöbb szobához pedig erkély is tartozik egy kényelmes ülősarokkal.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis testmozgásra vágyik, akkor látogasson el a vendégház fitnesztermébe, vagy a kültéri teniszpályát is felfedezheti.

Rekreačná chata MeryJán

Rekreačná chata MeryJán

Svätuša č.943 , Podhájska
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Dagmar Hroncová Cégjegyzékszám: 1025922106


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző

A szálláshely környéke

Busz megálló
1,1 km
Aquapark
0,4 km