Szállások a Bellegszencsei Termálfürdőnél

Bellegszencsén az egész család felhőtlenül szórakozik majd. Az üdülőhely a termálfürdője miatt vált híressé. Ma már azonban a vízi csúszdákon, a hullámmedencében és az Aquamarin wellness központban kikapcsolódhatnak a vendégek. Foglaljon szobát egy fürdőkapcsolatos szállodában, hogy lehető legkönnyebben a medencékben lazíthasson.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A nyaralásunk szuper volt, de legközelebb biztos, hogy tovább maradunk. A Penzion Quatro legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy a termálfürdő közvetlen közelében található. Így nem kell autóba szállni, vagy gyalog cipelni a strandcuccokat, ami nagy előny az idősebbek vagy a gyermekes családok számára.A reggeli is bőséges volt és változatos, így nagyon elégedettek voltunk.”

Nikola Pecková
Nikola Pecková
Értékesítési csapat


A szlovákiai Bellegszencse gyógyfürdőjében kipihenheti a mindennapok fáradalmait, miközben az egészségéért is rengeteget tesz. Az itt feltörő gyógyvíz a Holt-tengerhez hasonlóan, jótékony hatást gyakorol a fürdőzők mozgásszervi panaszaira. De nem csak gyógyulni járnak ide a látogatók, hanem, hogy élvezzék az aquapark vízi csodáit és, hogy felfedezzék a környékbeli látnivalókat.

Miért vár Önre a Bellegszencsei Termálfürdőben?

A bellegszencsei gyógyforrások enyhítenek a légzési nehézségeken, az ízületi és hátfájáson és még a bőrproblémákon is. És az sem mellékes, hogy a medencékben és a szaunákban való lazítás a mindennapi gondok miatt felgyülemlett stresszt is nagyszerűen oldja.

A fürdőben az időjárástól függetlenül egész évben a vendégek rendelkezésére áll egy gyógyvizes úszómedence. Ezen kívül mártózzon meg a beltéri és kültéri medencékben is, vagy szórakozzon együtt gyermekeivel a gyermekmedencében és a vízi csúszdákon. De hasonlóan csodás kikapcsolódásban lehet része akkor is ha az Aquamarin wellness központot választja.

Ha pedig minden szempontból a maximális kényelemre vágyik válasszon olyan szállodát ami közvetlenül kapcsolódik a termálfürdőhöz, vagy olyat ami saját wellnessrészleggel rendelkezik. Így minden egy helyen lesz: a kényelmes szoba, gyógyfürdő medencéi és az étterem finom fogásai is.