Látogasson el a szlovákiai Liptószentmiklós városába és szálljon meg a Szentmáriai-víztározónál található Ajda Panzióban. A gyerekeknek számos program kínálkozik a Fantázia Liptó parkban és a Tatralandia aquaparkban, míg a felnőttek elkirándulhatnak olyan természeti szépségekhez, mint a Déményfalvi barlangok vagy a Szentiváni termáltóhoz. A közelben csodálatos síközpontok is találhatók. Utalványunknak köszönhetően pedig minden napot bőséges svédasztalos reggelivel kezdhet, és pihentető kikapcsolódással fejezheti be a pezsgőfürdővel és szaunákkal felszerelt wellness-részlegben.

A szálláshelyről

A családi tulajdonban lévő Ajda Panzió, Liptószentmiklós szélén található, mindössze egy rövid sétára a Liptói térség összes nagyszerű látnivalójától. A Szentmáriai-víztározó mindössze 500 méterre található, amely a melegebb hónapokban remek fürdőzési és vízi sportolási lehetőségeket kínál. Ha egész évben igénybevehető vízi kalandok után szomjazik, akkor látogasson el a legnagyobb szlovákiai aquaparkba, a Tatralandia-ba 14 medencével, 26 vízicsúszdával, wellness-részleggel és kelta szaunavilággal. Rossz idő esetén a közeli Fantázia Liptó park (650 m) gyermek szabadidőpark is remek kikapcsolódást nyújthat a gyerekekkel érkező vendégek számára.

De ne hagyja ki a természeti szépségek felfedezését sem, amelyekkel Liptó térsége tele van. Látogasson el a Déményfalvi-jégbarlanghoz (10,8 km) vagy a Déményfalvi szabadságbarlanghoz (13,2 km), mártózzon meg a Szentiváni Kaďa-termáltóban (11,2 km), vagy tegyen egy kirándulást a gyönyörű Lucski vízeséshez (20,2 km). Az adrenalin szerelmesei felfedezhetik a Malinô Brdo kerékpár parkot (31,8 km). Liptó télen is remek hely, amit a sí szerelmesei is biztosan élvezni fognak. Felfedezhetik a Déményfalvi-völgy (16,8 km) és az Opalisko (9,2 km) síközpontok sípályáit.

Hol fogok aludni?

A kétágyas szoba (19 m²), egy franciaággyal, egy pótágyként használható kanapéval, TV-vel, kis hűtőszekrénnyel és természetesen WiFi hozzáféréssel rendelkezik. A szobához privát zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik.

A háromágyas szoba (23 m²), egy franciaágyat és egy kanapéágyat, TV-t, WiFi hozzáférést és egy kis hűtőszekrényt tartalmaz. A szobához privát zuhanyzós fürdőszoba és WC is tartozik.

Az apartman akár 4 fő elhelyezésére is alkalmas lehet. Két szobából áll - egy különálló franciaággyal ellátott hálószobából és egy nappaliból, ahol két ágy, valamint egy kanapé található. Ezenkívül az apartmanban konyha, WiFi, TV, hűtőszekrény és privát zuhanyzós fürdőszoba WC-vel áll rendelkezésre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Egy kiadós reggeli biztosítja a sikeres nap tökéletes kezdetét. A vendégház bőséges svédasztalos reggelivel várja, kínálatában minden finomság megtalálható a friss péksüteményektől kezdve, sajtokon, felvágottakon, zöldségeken át egészen az egyéb finomságokig.

Hol kapcsolódhatok ki?

A vendégház egyik nagy vonzereje a modern wellness-részleg, ahol teljesen feltöltődhet testileg és lelkileg egyaránt. A fáradt izmokat lazítsa el a kényeztető pezsgőfürdőben, utána pedig melegedjen fel a finn vagy infra szaunában.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek kiélhetik minden felesleges energiájukat a vendégház szabadtéri játszóterén, amely hintákkal és trambulinnal várja a legkisebbeket.

Penzión Ajda

Penzión Ajda

Požiarnícka 5 , Liptovský Mikuláš
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
AVE INTERNATIONAL TRADING s.r.o. Cégjegyzékszám: 31582168


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Játszótér
Sítároló
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,9 km
Távolság a tótól
0,8 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
2,4 km