Szó szerint királyi pihenésben lehet része a Mojmírovce Kastélyszálló **** -ban, ahol úszómedence, pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt wellness-részleg, fitneszterem, minigolf és ízletes félpanziós ellátás várja a vendégeket. A szálloda saját borospincével is rendelkezik, ahol a környék legjobb borait van lehetősége megkóstolni. Könnyen megközelíthető például Nyitra városa, a történelmi látnivalók, köztük a Nyitrai vár, a helyi múzeum, a ThermalPark Nitrava termálfürdő és számos más, egész évben fürdőzésre alkalmas hely.

A szálláshelyről

A mesébe illő Mojmírovce kastélyszálló **** a szlovákiai Ürmény településen található, Nyitra város közelében, amely rengeteg látnivalót kínál. Az egyik legvonzóbb látnivaló Nyitra vára (16 km) lesz, amelynek gazdag történelme egészen a 9. századig nyúlik vissza. Szintén érdemes megnézni a Kluch-palotát (17 km), a Vártemplomot, az Egyházmegyei Könyvtárat (17 km), a ferencesrendi kolostort a Szent Péter és Pál templommal (17 km).

Ha Ürmény településen jár, akkor érdemes ellátogatni az Ürményi Regionális Múzeumba (400 m), ahol megnézheti a borászatnak szentelt kiállítást, vagy látogasson el az Ürményi malomhoz (550 m), amelynek köszönhetően megtudhatja, hogyan állították elő a lisztet a múlt század elején.

Vízi élményekért látogasson el, a Vágkirályfai víztározó-hoz (36 km) vagy a Bellegszencsei Termálfürdő-höz (40 km). A ThermalPark Nitrava (7 km) termálfürdő pedig egész évben várja a fürdőzni vágyókat.

Hol fogok aludni?

Kényeztesse magát egy olyan helyen, ahol a történelmi hangulat keveredik a luxussal. A gyönyörű, stílusos bútorokkal berendezett szobák a legigényesebb vendégeket is leveszik majd a lábukról. A szálloda többféle szobát kínál, amelyek közül sajátos preferenciáinak megfelelően választhat.

A hangulatos tetőtéri Business szoba (14 m², a melléképületben) két egyszemélyes ággyal, műholdas TV-vel, légkondicionálóval és WiFi csatlakozással, valamint privát zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik.

A pazar Comfort szoba (22 m², a melléképületben) nagyobb, kényelmesebb és king-size ágyának köszönhetően ideális párok számára. A felszereltség ugyanaz, mint a Business szobában, de ezen kívül minibár, széf, kanapé és akadálymentesített zuhanyzó is található benne.

A galériás Apartman egy kétágyas szobát kínál, amiben pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Ez a galériás apartman tökéletesen alkalmas a pihenésre. A szokásos kényelmi felszereltségen kívül tágas nappali, kandalló, emeleti hálószoba és fürdőszoba található benne.

A Standard kétágyas szoba (14m²) TV-vel, WiFi kapcsolattal, minibárral és széffel rendelkezik, ahol szükség esetén értéktárgyait tárolhatja. A Business szobához hasonlóan két egyszemélyes ággyal rendelkezik.

A tágas, lenyűgöző történelmi stílusban berendezett Comfort szoba (22m²) a Business szobával megegyező felszereltségen kívül kanapéval, széffel és minibárral is rendelkezik. Ezenkívül kilátás nyílik a csodálatos kastélyparkra.

A gyönyörűen megvilágított Sárga apartman egy hálószobával rendelkezik, ahol két egyszemélyes ágy található, pótágy elhelyezési lehetőséggel, valamint tágas nappalival és kádas fürdőszobával. Az előző szobákhoz hasonlóan műholdas TV, minibár, széf és WiFi kapcsolat várja a vendégeket. Az ablakokból megcsodálhatja a bájos kastélyparkot.

A hatalmas Elnöki lakosztály-ban (108 m²) két kétágyas hálószoba, pótágy elhelyezési lehetőséggel egy nagy nappali található. Ezen kívül standard felszereltséggel, tehát minibárral és széffel, valamint fürdőszobával is rendelkezik. Az ablakokból a gyönyörű kastélyparkra nyílik kilátás.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kastélyszálló éttermében igazi kulináris kalandokban lehet része, a történelem ihlette csodálatos környezetben. Az étterem gyönyörű dekorációját trófeák és küllönböző festmények díszítik, így az étkezés igazán felejthetetlen élménnyé válik.

Az étteremhez tartozik a Fehér Szalon, ahol a napját indíthatja. A reggelit svédasztalos formában vagy felszolgálva tálalják a vendégek részére. A nap lezárásaként svédasztalos vacsora kínálata, vagy kétfogásos menüválasztásos vacsora várja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Próbálja ki a kastélyszálló saját wellness-részlegét, ahol többféle szauna (finn szauna, gyógynövényes szauna, gőzfürdő), 25 méteres medence, Kneipp-fürdő várja. A szauna után lehűlhet a masszázsfejjel felszerelt zuhanyzóban. További kényeztetésért mártózzon meg a pezsgőfürdőben.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Egy kis kikapcsolódásért próbálja ki a bowling pályát vagy ellátogathat a szálloda saját borospincéjébe is. Akik pedig egy kis izgalomra vágynak a lőteret is felfedezhetik.

Hotel Kaštieľ Mojmírovce ****

Hotel Kaštieľ Mojmírovce ****

Mojmírovce 919 , Mojmírovce
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
KAŠTIEĽ MOJMÍROVCE, a.s. Cégjegyzékszám: 34104780


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
25 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
15 km
Busz megálló
0,2 km

Utazási tippek

ThermalPark Nitrava termálfürdő

ThermalPark Nitrava termálfürdő Utazási tipp

A Nitrava Thermal Park kellemes környezetben, Poľný Kesov (Nagy-Kesov) településen, Nyitrától 15 km-re található. A park egész évben nyitva tart, és szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Látogasson el a három medence egyikébe - az élménymedence szórakoztató víztölcsérekkel, a gyermekmedence vízigombával, az utolsó, harmadik medence pedig úszómedence. Pihenjen a helyszíni wellnessközpontban, ahol finn, gőz- és infraszauna áll rendelkezésre. Profi masszőrök szolgáltatásait is igénybe veheti.

Nyitrai vár
Nyitrai vár
Vágkirályfai víztározó
Vágkirályfai víztározó
Bellegszencsei Termálfürdő
Bellegszencsei Termálfürdő