Látogasson el a szlovákiai Rózsahegy városába és szálljon meg a stílusos Hotel Áčko *** szállodában. Utalványunknak köszönhetően hangulatos, légkondicionált apartman, kényelmes környezet, és minden nap ízletes félpanziós ellátás kényezteti majd. Úszás, vízi sportok, kellemes séták, városnézés és kikapcsolódás a wellness-részlegen várja az idelátogatókat.

A szálláshelyről

A Hotel Áčko *** a Nagy Fátra lábánál, a Malinô Brdo üdülőhely szélén, a szlovákiai Rózsahegy városában található. A szálloda már az első pillantásra lenyűgözi majd a Flinstones által inspirált szokatlan építészetével, a kellemes hangulatot pedig a szálloda előtti gondozott park teremti meg. Nyáron és télen egyaránt értékelni fogja a nagyszerű elhelyezkedést, mivel a szálloda tökéletes kiindulópont a túrázók, kerékpárosok és síelők számára.

Ha szeretné aktívan tölteni pihenését, akkor látogasson el a közeli Malinô Brdo ski & bike családi parkba (1,5 km), amely tökéletes választás. A két kerék szerelmesei nyáron 11 pályán, köztük nagyon magas nehézségű pályákon tesztelhetik tudásukat, kipróbálhatják a hegyi kerékpárokat vagy terepjárókat is. Télen a 8 sípályán nagyszerű síélményben lehet része. Ha pedig Malinô Brdo túl kicsi önnek, látogasson el a Snow Donovaly Parkba (28,1 km), ahol 19 sípálya és Közép-Európa legnagyobb gyermek vidámparkja várja.

Ha inkább a pihenést választja, akkor a szállodai wellness mellett próbálja ki a Besenyőfalvi Gino Paradise termálfürdőit (13,2 km), a Liptoszentmiklóson található Tatralandia termálvizeit (28,7 km) vagy a Lucski fürdőt (14,6 km). Fedezze fel a Hrabovo víztározó (1,2 km) környékét, ahol nyáron fürdeni is lehet. Tegyen egy kellemes sétát a természetben, például a Vlkolínec skanzenbe (6,1 km) vagy nézze meg a Likavai várat (5,5 km). A közelben más látnivalók is találhatók, közvetlenül Rózsehegyen található például az Új barokk városháza (1,8 km), A Szent András és Szent Szofi templom (2,4 km) vagy az Andrei Hlinka mauzóleum (1,9 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos, kényelmesen felszerelt apartmanban (30 m²) lesz, amely külön hálószobából és nappaliból áll. A hálószobában franciaágy és íróasztal, a nappaliban pedig kanapéágy és fotelek találhatók. Az apartmanhoz privát fürdőszoba WC-vel, légkondicionáló, WiFi kapcsolat és TV is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda tágas étterme hagyományos helyi ételeket és nemzetközi különlegességeket kínál. Ha kedvenc italát, vagy egy csésze finom kávét szeretne elfogyasztani, akkor látogasson el a szálloda bárjába, nyáron pedig a napozóteraszon élvezheti a napsugarakat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Hagyja mögött a hétköznapi nyüzsgést és pihenjen meg a szálloda modern wellness-részlegében, ahol fűtött úszómedencével, 4 személyes pezsgőfürdővel, finn szaunával, bioszaunával és infraszaunával várják a vendégeket. Az aktívabb vendégek számára fitness terem is elérhető.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a legkisebbekre is gondolt, számukra egy gyermeksarok áll rendelkezésre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Rossz idő esetén sem kell kétségbe esni, a szállodában biliárddal, sakkal, asztali hokival és asztali focival várják a kikapcsolódásra vágyókat.

Hotel Áčko ***

Hotel Áčko ***

Textilná 19 , Ružomberok
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
ÁČKO a.s. Cégjegyzékszám: 31577148


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
12 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a fürdőtől
13 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
13 km
Sípálya
0,8 km
Sífutás
1,5 km

Utazási tippek

Ružomberok (Rózsahegy)

Ružomberok (Rózsahegy) Utazási tipp

A Ružomberok, vagy magyarul Rózsahely városa a Nagy-Fátra, az Alacsony-Tátra és a Kócs-hegység csúcsai között helyezkedik el. A régió kiváló adottságainak köszönhetően a városba látogatva élvezheti a természet kincseit, túrázhat, felfedezheti a környéket kerékpárral, de a kulturális értékekről sem kell lemondania.

Mit érdemes megnézni Ružomberokban?

  • A fontos építészeti emlékek közé tartozik a Szent András templom, valamint az Andrij Hlinka mauzóleum.
  • A város másik fontos épületei a Szt. Zsófia templom és az egyedülállóan szép Városháza.
  • Ha a sétálgatást szívesen összekötné egy spirituális élménnyel, érdemes megnézni a város szélén található Kálváriát.
  • Gyerekekkel érdemes meglátogatni a Tarzanka kalandparkot.
  • Felejthetetlen kulturális élményt nyújt a Ludovít Fulla Galéria meglátogatása, amelynek gyűjteményébe maga a művész adományozta mintegy 548 festményét, grafikáját és rajzát.
  • A Liptói Múzeumban megismerheti Liptó város történelmét, a Václav Rubes Cserkészmúzeumban pedig betekintést nyerhet a cserkészek életébe és munkásságába.
További információ
Malinô Brdo kerékpárpark
Malinô Brdo kerékpárpark
Besenyőfalvi Aquapark
Besenyőfalvi Aquapark
Tarzánia Hrabovo
Tarzánia Hrabovo