Legyen Öné a várva várt pihenés! Ehhez pedig látogasson el a festői Bajmóc közelében található, stílusos RM Hotel Wellness & Congress **** szállodába, ahol a gyönyörű szoba vagy apartman mellett luxus félpanziós ellátást, medencével és szaunákkal felszerelt modern wellness-részleget, valamint egy rendkívül magas színvonalú fitneszközpontot is élvezhet. Emellett várja még a bajmóci állatkert, a vár, a felfedezésre váró kerékpárutak és a lélegzetelállító kilátótorony is.

A szálláshelyről

Az RM Hotel Wellness & Congress **** szálloda a szlovákiai Privigye városában található, Bajmóc fürdőváros (1,4 km) közelében, ahonnan jól megközelíthető a Strážov-hegység, a Kis-Magura, valamint a Kis-Fátra. A gyönyörű természet ideális környezet a pihenéshez és az új energiák feltöltéséhez, de kirándulásokhoz és szórakozáshoz is.

A kerékpárosok számos nagyszerű útvonalat fedezhetnek fel. Ilyen például a Rokošská radial 25,6 km hosszúsággal vagy a könnyebb Cigeľská spojka 9,7 km hosszúsággal. A hegyek szerelmesei a Bralova skala (18,3 km), a Kľak (59 km) vagy a Jančekova skala (11,2 km) csúcsát is meghódíthatják.

Gyerekeket és felnőtteket egyaránt elvarázsol majd a Bajmóci állatkert (1,9 km), amely Szlovákia legrégebbi állatkertje. Nem érdemes kihagyni a gyönyörű Bajmóci vár (1,9 km) vagy a modern Cajka v oblakoch kilátótorony (3,6 km) meglátogatását sem.

Az adrenalin szerelmesei ellátogathatnak a Downtown Arena Prievidza kalandpályára (4 km), ahol airsoft, lézerjáték, paintball és más játékok várják az ide érkezőket. Ha vízi élményekre vágyik, akkor csobbanhat a Čajka termálfürdő (2,3 km) medencéjében. Télen pedig ne hagyja ki a közeli síközpontok meglátogatását, mint például Cégely (11,2 km), Nyitrafő (18,9 km) vagy Csicsmány (38,2 km).

Hol fogok aludni?

A szálloda 24 szobában és apartmanban kínál szállást, amelyek modern, elegánsan berendezett, fa elemekkel és tökéletesen illeszkedő dekorációval ellátott belső terekkel varázsolják el vendégeiket. Minden szobában privát zuhanyzós fürdőszoba hajszárítóval, TV, WiFi kapcsolat, széf, minibár és kávéfőző áll a vendégek rendelkezésére.

  • A Kétágyas szoba 25 m²-es, amely két ággyal, amelyek szétválaszthatók vagy egy franciaággyá egyesíthetők, valamint egy íróasztallal rendelkezik.

  • A Családi apartman 35 m²-es, amely egy king-size ággyal, egy kanapéággyal és íróasztallal rendelkezik. Egyes szobákhoz egy privát terasz is tartozik.

  • A 35 m²-es Akadálymentesített apartman egy franciaágyat, egy íróasztalt és egy kényelmes karosszéket tartalmaz.

  • A Deluxe apartman terasszal (53 m²) egy különálló franciaágyas hálószobából, egy kanapéággyal és íróasztallal rendelkező nappaliból, valamint egy tágas teraszból áll.

  • A Deluxe apartman konyhasarokkal (61 m²) egy különálló franciaágyas hálószobát kínál és egy konyhasarokkal, étkezőasztallal, kanapéággyal és íróasztallal ellátott nappalit.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az üdülőhely éttermében mindenki minőségi ételek és italok közül választhat. Várják a nemzetközi, különösen a francia, angol és német-osztrák konyha ételei, hal- és tenger gyümölcsei, minőségi húsok, valamint a vegetáriánus és vegán ételek. A hagyományokról sem feledkeznek meg, a különböző szezonális egzotikus ételek mellett klasszikus szlovák ételeket is megkóstolhat egész évben. Az étteremben egy bár is található hagyományos és eredeti italok széles választékával, valamint egy hangulatos kávézó is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az exkluzív wellness-részleg a pihenés tökéletes oázisa lesz. Pihenjen a fűtött úszómedencében (30 °C), a pezsgőfürdőben vagy a szauna zónában, ahol háromféle szauna (finn, gőz- és infraszauna) is gondoskodik a kényeztetéséről. A wellness-zónában egy hűtőmedence, egy Kneipp-sétány, egy masszázsstúdió (széles körű kezelésekkel) és egy elegáns relaxációs szoba (sófallal) is található.

Az aktív pihenés kedvelői is találnak kedvükre valót. A spa egy kiterjedt wellness- és fitneszkomplexum része, ahol egy 800 m²-es fitneszzóna (több mint 100 fitnesz- és kardiógéppel), egy 600 m²-es funkcionális zóna, egy mászófal, egy női zóna, egy ringgel ellátott bokszterem, egy spinningterem és két táncterem is található terasszal.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégeket az első emeleten található korszerűen felszerelt gyerek sarok várja, ahol társasjátékok, plüssállatok, játékok, rajzfestékek, interaktív blokkok és egy gyermekműsorokat sugárzó TV gondoskodik a kicsik szórakoztatásáról. A sarok egyik fala üvegből készült, így Ön szemmel tarthatja gyermekeit játszás közben.

RM Hotel Wellness & Congress ****

RM Hotel Wellness & Congress ****

Úzka 418/4 , Prievidza
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
LK Consulting SK s. r. o. Cégjegyzékszám: 45920397


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Minibár
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,9 km
Busz megálló
0,4 km
Sípálya
9 km
Sífutás
11,1 km