Tapasztalja meg a aktív pihenés egyedülálló varázsát a Magas-Tátrában található Hotel Lopušná dolina ***-ban. A szálloda remek elhelyezkedésének köszönhetően a közeli nemzeti park és a Szlovák Paradicsom összes szépségét könnyen felkeresheti. Az egész napos felfedezéshez töltődjön fel a szálloda bőséges reggelijével vagy félpanziós ellátásával. A nap végén pedig pihenjen meg a wellnessrészlegben, ahol a medencében, a pezsgőfürdőben és szaunákban lazíthat.

A szálláshelyről

A Hotel Lopušná dolina *** egy nagy üdülőhelyen, a Magas-Tátra lábánál található Lucsivna faluban szállásolja el vendégeit. A szálloda remek elhelyezkedésének köszönhetően nyáron és télen is rengeteg kaland várja akkor is ha párjával, és akkor is ha családjával érkezik. A kirándulásokról visszatérve az étteremben finom ételek, a wellnessrészlegben pedig a tökéletes pihenés várja.

Bármikor is indul útnak, ezen az üdülőhelyen nem fog unatkozni. Akár napos, havas vagy esős idő köszönt be, a szálláshelyen jól érzi majd magát. Télen ne hagyja otthon a síléceket, mert számos síterep üzemel a közelben. A legközelebbi, a Lopušná dolina mindössze 200 méterre található. Itt egy 900 m hosszú freeride pályán próbálhatja ki ügyességét, amíg gyermekei a kifejezetten a legkisebbek számára kialakított lejtőn gyakorolhatnak. Ezenkívül egy remek büfében étkezhetnek és a síiskola valamint a kölcsönző szolgáltatásait is igénybe vehetik. Nincs sokkal messzebb a Ski Tatry (500 m) sem, ahol a gyakorlott síelők is megtalálják majd a számításukat, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy sokszor az olimpikonok is itt készülnek fel a versenyekre. A gyermekes családok pedig imádni fogják a Snowpark Lučivná-t (3 km), ahol a snowtubingra is van lehetőség. A távolabbi síközpontok közül a Tátralomnici (18 km), a Csorba-tavi (18 km) és a Jasná (45 km) emelkedik ki.

Nyáron pedig nagyszerű táraútvonalak várják a Magas-Tátrában és a Szlovák Paradicsomban. A Tátrában népszerű kiindulópontnak számít Ótátrafüred (9 km), ami közelében található az Óriás-vízesés (25 km), a Hideg-patak vízesései (25 km) vagy a Kő-pataki-tó (30 km). A Szlovák Paradicsom kapuja Káposztafalva (20 km), ahonnan a Suchá Bela-szurdok** felé érdemes elindulni.

A környék érdekes látnivalói közül érdemes megemlíteni a Fa lombkorona sétányt a (38 km), a AquaCity Popradot (11 km), és az Ótátrafüreden található illúziók múzeumát, a Tricklandiát (16 km). A történelem szerelmesei pedig megcsodálhatják Késmárk (20 km) vagy Szepes (43 km) várát.

Hol fogok aludni?

A szálloda egy nagy komplexum része, melyben szállások, étterem, sportpálya és wellness is található. A hotel nyújtotta kényelmet a párok és a gyermekes családok is értékelik majd, akik szállásukat kétágyas (2 + 0) és pótágyazható kétágyas szobák (2 + 1) foglalhatják el.

A frissen felújított szobákat , elegánsan új bútorokkal rendezték be. A privát fürdőszobában zuhanyzó és WC-vel található. A felszereltséghez ezen kívül íróasztal, szekrény, műholdas TV és WiFi csatlakozás tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az aktív nap után töltődjön fel a helyi ínyenc étteremben, ami még a legigényesebb vendégeket elvárásainak is maximálisan megfelel. Az itt dolgozó profi szakácsok csak a helyi beszállítóktól származó magas minőségű, friss alapanyagokat használnak. Az étlapon megtalálhatók a szezonális fogások valamint a hagyományos szlovák és nemzetközi konyha finomságai is. Mindezt mesteri tálalásban élvezheti! Ráadásul a vegetáriánus és vegán vendégekre.

Hol kapcsolódhatok ki?

Akár a sportos nap, után akár egészen reggeltől estig élvezné a zavartalan pihenést, a helyi wellness & SPA nem hagyja cserben. A kikapcsolódás oázisában beltéren és kültéren is lazíthat, így az időjárás biztosan nem okoz majd problémát.

Hagyja maga mögött a stresszt kültéri és a beltéri pezsgőfürdőben, majd töltődjön fel a relaxációs zónában. Az elcsigázott végtagjai a finn és az infraszaunában illetve gőzfürdőben töltött időt is értékelik majd, ami után merülőmedencében vagy a jégvödör segítségével frissülhet fel.

A wellnessrészleg legnagyobb attrakciója azonban egyértelműen a ellenáramoltatós beltéri medence (7,5x3,6 m), ahol igazi élmény a mártózás. Ha ez nem elég, akkor a professzionális masszázsokkal vagy a masszázsfotelek kipróbálásával kényeztetheti magát.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek a nagy füves területeken, valamint a vízimalmokkal és csúszdákkal felszerelt játszótereken szórakozhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A lelkes sportolók el lesznek ragadtatva az üdülőhelytől. Rendelkezésükre áll egy focipálya és elektromos kerékpárokat is bérelhetnek.

Hotel Lopušná dolina ***

Hotel Lopušná dolina ***

Lučivná 1025 , Lučivná
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
REKREATOUR, s.r.o. Cégjegyzékszám: 51683814


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,3 km
Busz megálló
3 km
Aquapark
13,2 km
Sípálya
0,2 km
Sífutás
3,8 km

Utazási tippek

Tátrai Nemzeti Park

Tátrai Nemzeti Park Utazási tipp

Élvezze a kikapcsolódást és az aktív pihenést Szlovákia legrégebbi nemzeti parkjában, ahol összesen 600 km túraösvény és 16 karbantartott kerékpárút várja felfedezését. A parkot szlovákia legmagasabb hegycsúcsai őrzik, amelyek királya a Gerlachfalvi-csúcs (2 655 m) és a lengyelországi részen a Tatrzański Park Narodowy nemzeti parkhoz kapcsolódik. A térséget a sokszínű fauna és flóra jellemzi. Mássza meg Szlovákia legmagasabb csúcsait, fedezze fel a völgyek mesés tavait és csodálja meg a gyönyörű védett virágokat.

További információ
Ótátrafüred
Ótátrafüred
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Csorba-tó
Csorba-tó