Vegye az irányt a szlovákiai Alacsony-Tátra felé! Szálljon meg a Hotel Strachanovka ***-ban, ahol ízletes félpanziós, üdvözlőital és stílusos wellnessrészleg pezsgőfürdője és szaunái várják. Ráadásul a szállodától mindössze 200 méterre egy remek termálfürdő, a környéken pedig csodálatos kirándulóhelyek találhatók. Mindezt éttermekbe és különböző látnivalókba szóló kedvezmények egészítik ki. És még a gyerekekről sem feledkeztek el, számukra egy gyermeksarok áll rendelkezésre.

A szálláshelyről

A Hotel Strachanovka *** Szlovákiában, a Liptó régióban fogadja vendégeit. A festői vidéket sokan keresik fel évrő évre, hiszen messze földön ismert szépségéről, termálforrásairól és arról, hogy egész évben kínál nagyszerű programokat a turistáknak.

Vegye az irányt például Liptószentmárton felé, ahol 7 termálforrás is csobog, melyek közül a legérdekesebb a Rudolf-forrás. Ez a forrás tölti meg a helyi termálfürdő medencéit, amely a szállodától csupán 200 m-re található. Nem bánja meg azt sem ha az Aquapark Tatralandiat keresi fel, főleg ha gyermekei is Önnel tartanak. De választhatja a Permon's Paradise-t is, ahol szaunák, szórakoztató gyermekek programok, pezsgőfürdő, úszó- és pihenőmedence valamint vízicsúszda is található. Ha inkább pihenni szeret, akkor pedig a Besenyőfalvi Aquapark az Ön helye.

A szállodának otthont adó Szentiván kiváló hely a túrázáshoz és a kerékpározáshoz is. A környék népszerű kirándulóhelyei közé tartozik a Déményfalvi szabadság- és jégbarlang. A természet erejét demonstráló cseppkövek egyedülálló látványa mindenkit elvarázsol.

A téli hónapokban az Alacsony-Tátra ideális feltételeket kínál a téli sportokhoz. A szállodához legközelebb egy kisebb síközpont, a Ski Javorovica található, amely azonban egy kiváló választás a gyermekes családok számára. De nincs túl messze Szlovákia legnagyobb síközpontja, a Jasná Chopok sem, ami 51 km sí- és 5 km sífutópályával várja a téli sportok szerelmeseit.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A rusztikus belső térrel és barátságos kiszolgálással rendelkező étteremben a a szlovák és a világkonyha specialitásait szolgálják fel, amik lehetőség szerint csak helyi alapanyagokból készültek. Kóstolja meg a hagyományos haluskit, a sztrapacskát vagy a sült oldalasokat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Végre igazán kipihenné magát? A "Rusnácka Baňa" wellnessrészleg a megfelelő hely a regenerálódáshoz és a kikapcsolódáshoz. Itt finn és gyógynövényes gőzszauna, pezsgőfürdő, merülőmedence és Kneipp-taposó áll rendelkezésére.

Hotel *** Strachanovka

Hotel *** Strachanovka

Liptovský Ján 2067 , Liptovský Ján
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
DEMS spol. s r.o. Cégjegyzékszám: 36464881


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,9 km
Távolság a tótól
11,9 km
Aquapark
13,7 km
Sípálya
3,6 km
Sífutás
0,7 km

Utazási tippek

MINI Slovakia Park

MINI Slovakia Park Utazási tipp

Szeretné egy nap alatt megnézni Szlovákia legfontosabb látnivalóit? Látogasson el Szentivánbanban (szlovákul: Liptovský Ján) található MINI Slovakia Parkba, ahol 13 kulturális műemlék miniatűr mása található egymástól néhány lépésnyire . Az itt található épületek modelljei 1:25 méretarányban készültek, és részletes kidolgozásukkal lenyűgözik Önt. Megtekintheti például a a Bajmóci-várkastély és a Trecséni várat is.

Nyitvatartás és belépő: A nyitvatartásról és belépő díjakról IDE kattintva tájékozódhat.

Sorea termálfürdő
Sorea termálfürdő
Szent János kilátótorony
Szent János kilátótorony
Szentiván
Szentiván