Makarska Riviéra: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Baška VodaLegkedveltebb utazás

A horvát Baška Voda község Dalmáciában található, a Biokovo-hegység lábainál. A természeti park felfedezésén és különböző sportolási lehetőségeken kívül érdekes kulturális emlékhelyeket látogathat meg itt, mint például templomokat, vagy múzeumokat. A fenyőfák árnyékában garantált a remek pihenés, vagy akár napozhat a Nikolina kavicsos tengerparton, közvetlenül a város központjában. Az Adriai-tenger partját követve eljuthat a 10 km-re fekvő Makarska városába.

További információ

MakarskaLegkedveltebb utazás

A híres horvát üdülőhely, Makarska, az Adriai-tenger partján fekszik és a Dalmácia régióhoz tartozik. A város a Makarska Riviéra központja és megközelítőleg 14 000 lakossal rendelkezik. Nagy közkedveltségnek örvend, nem csak a nyári hónapokban. A város jellemzője a hosszú, kellemes hangulatú sétány, amely mentén rengeteg bolttal és kávézóval találkozhatunk. A számtalan szállodán és privát apartmanon kívül a város jelképe a történelmi főtér, amelyet a 18. századból fennmaradt ferencesek kolostora dominál. A várost a káprázatos természet öleli körül minden oldalról, mint például a Biosovo természeti park, vagy a kikötő, ahonnan Brač szigete egy rövid hajóúttal könnyen elérhető.

További információ

Térkép utazási tippekhez4 utazási tipp

Makarska Riviéra: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet