Kirándulási lehetőségek Olaszországban

Olaszország rengeteg kirándulási lehetőséggel kecsegtet, legyen szó akár tengerparti üdülésről, hegyi túrázásról, vagy síelésről, esetleg híres városok varázslatos hangulatának élvezéséről. Megmutatjuk a legérdekesebb helyeket az Appennini-félszigeten.

Olaszország Európa egyik leggazdagabb országa, ha természeti és kulturális kincsekről van szó. Az olasz hegységek a téli időszakban egyenesen a téli sportok imádóinak paradicsoma. Felejthetetlen élményben lesz része a végeláthatatlan homokos tengerparton is, vagy az égszínkék tavak felfedezése közben. A gyönyörű városokba szinte beleivódott történelmi jelentőségük. Olaszországban hihetetlen mennyiségű, 55 darab emlékművet talál, amely szerepel az UNESCO világörökség listáján. Külön fejezetnek tekinthetjük az egész világon híres olasz konyhát és természetesen a kiváló olasz borokat. Böngéssze át olaszországi kirándulási tippjeinket és találja meg az Ön számára legmegfelelőbbet.

Térkép utazási tippekhez90 utazási tipp

Olaszország: Tippek kirándulásokhoz

A toszkán fürdőháromszög
Adamello Park
Alto Merse Nemzeti Park
Aprica Síközpont
Aquasplash Aquapark
Arabba Marmolada síközpont

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet