Az ördög pokla

Csehországban egyedülálló világ nyílt meg – az ördög pokla, amelynek nincs párja sem Európában, sem máshol a világon. A csehországi Hlinsko közelében, Čertovina faluban található. A kivételes épület 12 méter mélyre ér a föld alatt, ahol több száz méter folyosó és barlang található.

Az épület egy óriási, 65 méter hosszú és 14 méter széles hajóhoz hasonlít. Van egy legenda, amely szerint 666-ban az ördögök pokoli hajón vitorláztak, és bűnös lelkeket kerestek. Egy éjjel azonban egy szörnyű vihar elkapta őket, és az egész hajót fejjel lefelé fordította. Lucifer fogta hatalmas vasvilláit, közvetlenül a felborult hajó orra elé ragasztotta őket, és azt mondta: "A pokol soha nem jut a mennybe!" Megparancsolta az összes szőrös kutyának, hogy ássanak és ássanak, amíg meg nem ássák a poklot. És a földi világ bűnös lelkei, akik nem féltek a közelben letelepedni, ezt a helyet az ördög poklának nevezték el.

Nyitva tartás:

 • 07.01. - 08.31. minden nap 9:00-tól 19:00 óráig.
 • 09.01.- 06.30.
  • H-Cs: 11:00 és 14:00 óra között.
  • Péntek 11:00-18:00 óráig
  • Szombat 10:00 órától 17:00 óráig
  • Vasárnap 10:00-16:00 óráig

Belépők:

 • 450 CZK/felnőtt, 370 CZK/gyerek 150 cm-ig

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Vysočina

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet