Síelés a Vysočinán

A Csehország szívében található Vysočina a Cseh–Morva-dombság gerincén terül el. Kiváló elhelyezkedésének, tiszta környezetének és könnyű megközelíthetőségének köszönhetően ideális hely egy tökéletes téli kikapcsolódásra. A kedvenc téli sportokon kívül egyéb látnivalók is várják, hiszen a térségben három UNESCO által védett emlékhely is található, így a sportolás mellett a kultúrálódás is biztosított. A számtalan kiváló síközponton kívül Csehország legnagyobb biatlon központjával, a Vysočina Arenával is találkozhat itt, amely Nové Město na Moravě városában épült. Vysočina a hosszú kilómétereken húzódó, karbantartott sípályákon kívül számtalan sífutópályával is büszkélkedhet. Mi több, évente biatlon és sí világkupa is került itt megrendezésre.

Hol síelhet Vysočinán?

  • A Ski Harusák síközpont hóágyúkkal, esti megvilágítással, üléses sífelvonóval, gyerek sífelvonóval és síiskolával rendelkezik.
  • A Ski areál Vysoká síközpont műhón kívül kiváló megvilágítással és lélegzetelállító kilátással büszkélkedik a cseh-morva Vysočina nyugati részére.
  • A Ski areál Šacberk síközpont remek hely kezdő és haladó síelőknek, illetve esti síeléssel, gyerek sífelvonóval és síiskolával is tud szolgálni.
  • A Ski areál Jimramov síközpont snowparkkal, 800 m skicross pályával és szabad stílusú síelési lehetőséggel is rendelkezik.
  • A Ski areál Fajtův kopec síközpont egy megvilágított kilátó alatt húzódik és kiváló hely esti síeléshez.
  • A Ski areál Dalečín síközpont közkedvelt hely a tanulni vágyók és a gyermekes családok körében, sípályáinak köszönhetően pazar hely kezdőknek és haladóknak is.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Vysočina

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet