Dachstein Krippenstein Síközpont

Hihetetlen kilátás, nagyszerű síelési lehetőségek és túrák, valamint rengeteg természeti szépség várja az alpesi Dachstein Krippenstein Síközpontban, amely felvonóval érhető el. Télen tökéletes lejtőkön élvezheti a síelést, vagy snowboardozhat is, nyáron pedig kellemes túrákat tehet a környező mesés vidéken.

A népszerű 5fingers kilátó mindenképpen megér egy látogatást. Mind az öt "ujj" platformja az űrbe nyúlik ki 400 méter magasan a szikla fölött. Mindegyik más-más élményt nyújt, az üvegplatformról csodálatos kilátás nyílik Hallstattra és a környékre. Ha a lélegzetelállító kilátás szerelmese, menjen fel a Világörökségi spirálra, ahonnan minden irányba gyönyörű panoráma tárul az ember szeme elé.

Meglátogathatja az egyedülálló helyi barlangokat is, amelyekből három van - Nagy Jégbarlang, Anya-barlang és Koppenbrüller-barlang. Méretükkel és gyönyörű cseppkődíszítésükkel teljesen lenyűgözik majd. Különösen a Jégbarlang emlékeztet a mesebeli környezetre. Az Alpokban gyönyörű családi sétát tehet a Heilbronni körúton, ahol felfedezheti a híres Dachsteini cápát.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Alpok

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet