Síelés a Fehér-Kárpátokban

A területében és magasságában is kisebb Fehér-Kárpátok hegységet a cseh-szlovák határon találja, a Javorníky és a Beszkidek cseh hegyvonulatok szomszédságában. Elhelyezkedésének köszönhetően választhat, hogy a cseh, vagy a szlovák részen szeretne-e síelni. A síközpontok száma itt valamivel alacsonyabb, de ez nem jelenti azt, hogy a színvonaluk ne volna magas.

Melyek az itt található síközpontok?

  • A Mikulčin vrch síközpont, amely a 780 méter tengerszint feletti magasságban épült és a 2 sípályájával, illetve 3 sífelvonójával az egyik legkedveltebb síelésre, sítúrákra, téli túrázásra és rekreációra alkalmas térség.
  • A kisebb Dubečky síközpont Štítná nad Vláří - Popov településen épült, amelynek központjában két korszerű sífelvonóval találkozhat. Ezek közül a hosszabb 650 m, a második pedig 300 m hosszú, így alkalmas gyerekek és kezdők számára is.
  • A Skiareál Pechancovy lůky síközpont kiváló éjjeli síelést biztosít 400 méter hosszú sípályájával.
  • Síelés és snowboardozás tanulása céljából látogasson el a Fehér-Kárpátok SKI Pozděchov síközpontjába. A három, hosszukban eltérő, kék jelzéssel ellátott sípályákat a kezdő és haladó síelők, illetve a gyermekes családok is értékelni fogják.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg:A Fehér-Kárpátok

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet