Síelés a Jeseniki-hegységben

A téli kikapcsolódás a Jeseniki-hegységben az egyik legjobb ötlet lesz az idén. Akár síelni, snowboardozni, vagy sífutni szeretne, akár csak egy pihentető aktív vagy wellness üdülésre vágyik a hegyekben, a Jeseniki-hegységnél mindre lehetősége van.

De ha síelni szeretne, próbálja ki az alábbi tippjeinket.

Hová menjünk síelni a Jeseniki-hegységben?

  • A Praděd Síközpontba, az úgynevezett "morva gleccserhez", ahol akár 4,5 km különböző nehézségű lejtő és több mint 20 km gondozott sífutópálya áll rendelkezésre.
  • A Miroslav síközpontba, ha az egész családdal szeretne egy nagyszerű aktív időtöltést élvezni. Egy kétüléses ülőlift, három sífelvonó, egy 600 méteres snowboard park és egy síiskolais is várja a családot.
  • A Ramzová Síközpontba, ha a 3,2 km hosszú sípályán közvetlenül Šerákból lesiklana, vagy sífutó síléccel szelje át a gyönyörű, panorámás hegyi ösvényeket.
  • A Ski Jonas Park Ostružná pályákhoz, ahol külön a gyerekeknek kialakított síterep is várja, gyermeklifttel, varázsszőnyeggel és körhintával. Míg a gyerekekre vigyáznak, a szülőket 6 darab, 2,5 km hosszúságú síppálya várja.
  • A Vrbno pod Pradědem síterephez, melynek 800 méter hosszú sípályáján síelhet vagy snowboardozhat és a helyi kölcsönzőből akáe bérelt felszereléssel vagy oktató felügyelete mellett is kipróbálhatja ezt a csodás sportot.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Jeseník, Észak-Morvaország

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet