Válassza a Hallstatt mesebeli városában épült Alpenhotelu Dachstein *** szállodába szóló utalványunkat és élvezze a korlátlan wellness előnyeit, illetve a káprázatos kilátást az alpesi hegyekre. Pihenése a bőséges büféreggelivel, üdvözlőitallal és az UNESCO világörökség emlékhelyeinek felfedezésével válhat még különlegesebbé.

A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda szép, tiszta és jól karbantartott. A személyzet nagyon kedves, segítőkész és tökéletesen beszéltek angolul. A kiváló és bőséges ételekkel is elégedettek voltunk. A szálloda környéke elég elegáns volt, így jól jött, hogy a vacsorához legalább egy kicsit kiöltözősebb ruhát (pl. egy inget) vittünk magunkkal. Meglátogattuk a híres Hallstatt városát is, amely az azonos nevű tónál található. A kilátóhoz is fel lehet menni, ahonnan a város teljes pompájában látható. Aki télen utazna ide annak jó hír, hogy a közelben számos sípálya található.”

Barbora Mezlová - Pénzügyi csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-3 2018

A szálláshelyről

Az Alpenhotel Dachstein *** a híres osztrák fürdőváros, Bad Goisern feletti dombon épült a gyönyörű Salzkammergutban, amely a császárok és császárnék üdülőhelyeként szolgált. A térség elsődleges látványossága a meseszép Hallstatt tó (3 km), amely a környező alpesi hegyekkel körülvéve lélegzetelállító látványt nyújt. A szállodától 10 km-re található a káprázatos Bad Ischl császári város, illetve 18 km-re a következő mesébe illő tó, a Wolfgangsee. A környező dombok felfedezésén kívül mindenképp érdemes megcsodálni a Schneeröserlwand és Jochwand sziklaképződményeket is. A fürdőzést pedig Bad Goisernu nyilvános medencéi és fürdői biztosítják.

Hol fogok aludni?

Szállás frissen felújított, televízióval, WiFi kapcsolattal, zuhanykabinnal és toalettel felszerelt saját fürdőszobával rendelkező szobában. A szobák erkélye is megéri az említést, hiszen gyönyörű kilátást biztosít a környező tájra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében helyi alapanyagokból készült, kiváló büféreggeliben lehet része.

Hol kapcsolódhatok ki?

A testi és lelki megújuláshoz, nincs is jobb a wellness korlátlan használatánál, amely magába foglalja az alpesi stílusban épített fedett medencét, pezsgőfürdőt, két szaunát, gőzfürdőt és a pihenő szobát. A hatalmas ablakok lélegzetelállító kilátást biztosítanak a fennséges Dachsteinre.

Alpenhotel Dachstein ***

Alpenhotel Dachstein ***

Unterjoch 38 , Bad Goisern
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Ruperti - Hotel GmbH & Co. KG Cégjegyzékszám: HRA6211


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
6 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,6 km
Távolság a fürdőtől
6 km
Busz megálló
1,9 km
Sípálya
15 km