Kapcsoljon ki a mindennapokból az Osztrák Alpok csodás hegyei között a Hotel Alpen Arnika ***-ban. Az utalványunknak köszönhetően félpanziós ellátásban lesz része, így garantált a kikapcsolódás. Érkezésekor a lobbyban üdvözlőital, szobájában pedig borbekészítés várja. A nyári szezonban grillezést szerveznek a teraszon (felár ellenében). A csodás környéket felfedező hosszú túrák után, a szálloda szaunájában is ellazíthatja izmait. És van még egy jó hírünk: a 7 év alatti gyermekek ingyenesen tarthatnak szüleikkel.

A Travelking által ellenőrizve

“Teljesen meg voltam elégedve az itt töltött pihenésemmel, melyet különösen a szálloda csodálatos légkörének köszönhetek. A személyzet tökéletesen gondoskodott rólam, segített a kirándulások megtervezésében és még túrafelszerelést is felajánlottak nekem. Kiváló félpanziós ellátásban volt részem. Egy plusz pont, hogy a szálloda állatbarát, így tökéletes hely a kutyával való pihenéshez is. Ráadásul közvetlenül a lejtőkön fekszik, a környék tele van vonzó túracélpontokkal, köztük Hallstatt, valamint az Öt-ujj kilátó is.” Teljes értékelés

Peter Kóša - A Travelking társtulajdonosa
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-9 2022

A szálláshelyről

A Hotel Alpen Arnika *** 1650 m tengerszint feletti magasságban, a Bad Mitterndorf melletti Tauplitzalmban található. Az üdülőhely egész évben népszerű a túrázók körében. A sífelvonók egy része a nyári időszakban is működik, így csodás panorámában lehet része a felvonóról is, de akár fel is túrázhat a csúcsra az Alpok vonulatában gyönyörködve. A libegőn kerékpárokat is fel lehet vinni így akár le is gurulhat a csúcsról a számtalan hegyi kerékpárút egyikén.

A téli sportok szerelmesei körében is népszerű a hotel, hiszen két sípálya elágazásában helyezkedik el, így teljesen pályaszállás. A pályarendszeren 17 sífelvonó működik és 43 kilométer besíelhető, így akár sílécen meghódíthatja a Lawinenstein (1965 m) és a Schneiderkogel (1763 m) csúcsokat is. A szálloda környékén számos sífutó útvonal is található.

Érdemes ellátogatni a Grosssee (1,5 km), Krallersee (2 km) vagy Steirersee (4 km) tavakhoz, melyek Közép-Európa legnagyobb tavas fennsíkjának részét képezik. A környéken található a Grimming Therme termálfürdő is.

Hol fogok aludni?

A szobák klasszikus alpesi berendezéssel vannak ellátva - nem hiányoznak a stílusos dekorációk és a faelemek, amelyek fenyőfából készültek kézi megmunkálással. A szobákból gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre, és néhány szobához erkély is tartozik.

A Kétágyas szoba (20-26 m²) egy franciaággyal vagy két különálló ággyal, TV-vel, szekrénnyel, ülősarokkal és privát zuhanyzós fürdőszobával és hajszárítóval van felszerelve.

A Családi szoba (30 m²) akár 4 fő elhelyezésére is alkalmas lehet egy franciaágyon és emeletes ágyon/2 egyszemélyes ágyon. Privát zuhanyzós fürdőszoba hajszárítóval, TV, ülősarok és szekrény is található benne.

Az Apartman (80 m²) 5-10 fő számára kínál kellemes szállást, 2 különálló hálószobában és egy kanapéval ellátott nappaliban. Az apartman előnye a teljesen felszerelt konyhasarok étkezőasztallal. Az apartmanhoz egy privát zuhanyzós fürdőszoba hajszárítóval, TV és egy tárolóhely is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos, kandallós étteremben hagyományos, friss helyi alapanyagokból készült stájer ételeket, valamint ízletes borokat kóstolhat meg. A reggeli svédasztal osztrák specialitásokat kínál. Ebédre harapnivalókból álló csomagot vihet magával. A vacsora során három fogást szolgálnak fel, amelyet többféle menüből lehet előre kiválasztani. A foglalásához egy üveg ajándék bor is tartozik, nyáron pedig grillezésre is van lehetőség.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda szaunájában megpihentetheti és ellazíthatja az egész napos túrázásban, vagy síelésben megfáradt izmait.

Hotel Alpen Arnika ***

Hotel Alpen Arnika ***

Tauplitzalm 8 , Bad Mitterndorf
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Tauplitzhotel Alfa s.r.o. Cégjegyzékszám: 435052h


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Cseh nyelven beszélő alkalmazott
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Busz megálló
0,9 km
Sípálya
0,5 km