Fedezze fel Ausztria legdélebbi tartományát és szálljon meg a Karintiában található Strandhotel Burgstaller *** szállodában, ahol tökéletes kikapcsolódás várja majd gyönyörű környezetben, mivel a szálloda közvetlenül a Brennsee tó partján helyezkedik el. A karintiai természet karnyújtásnyira lesz, utalványunknak köszönhetően pedig ízletes félpanziós ellátás és korlátlan wellness kikapcsolódás várja majd. Mi mást kívánhatna még?

A szálláshelyről

Az osztrák Strandhotel Burgstaller *** szálloda közvetlenül a festői Brennsee-tó partján Karintiában található. Itt tartózkodása során csodálatos fürdőzésben lehet része a szálloda saját tóparti strandján, de a környező tájat is felfedezheti, amely nyáron túrázásra, télen pedig a sípályák meghódítására hívogat.

Nincs is jobb, mint egy nyugodt vízparton pihenni! A szálloda nagyszerű elhelyezkedéssel büszkélkedhet a Brennsee-tó közvetlen közelében. Rengeteg szórakozás várja, élvezheti a tóparti fürdőzést, a kilátással teli sétákat vagy a lovaglást. Télen cserélje le fürdőruháját sílécre vagy korcsolyára, és élvezze a téli sportokat a gyönyörű karintiai tájban. A híres Villach városa (25 km) mindössze fél órányira található.

Milyen kincsek rejtőznek a szálloda körül? Látogasson el Feld am See-be (400 m), ahol megtekintheti az evangélikus és katolikus templomokat, vagy ellátogathat a 11 hektáros Alpine Wildpark (2 km) állatkertbe. Kiránduljon a Feldpannalm (8 km) túraútvonalán, ahol két hegyi hütte, a Rieserhütte és a Wegerhütte várja a látogatókat. Egész úton végig gyönyörű kilátásban gyönyörködhet, és amikor célba ér, egy finom étellel kellően felfrissülhet.

Érdemes ellátogatni a Bad Kleinkirchheim gyógyfürdőbe (12,9 km), ahol megízlelheti a gyógyító források erejét. A termálfürdőn kívül egy népszerű síközpontot is felfedezhet, 100 kilométernyi sípályával, amelyet 25 modern felvonó szolgál ki. A pályák közepes nehézségűek, de a gyermekes családok számára könnyebb pályák is vannak.

Hol fogok aludni?

Szállása a két-, három- vagy négyágyas szobák egyikében lesz, amelyek praktikus felszereltséggel biztosítják a gondtalan pihenést. A szobákban privát zuhanyzós fürdőszoba, WC-vel és hajszárítóval található, valamint TV, minibár és WiFi kapcsolat is rendelkezésre áll.

Választható lehetőségek:

  • A Standard kétágyas szoba franciaággyal és egy pótággyal kényelmes szállást kínál minden szükséges felszereléssel. Íróasztallal, szekrénnyel és erkéllyel, ülőgarnitúrával és tóra vagy hegyre néző kilátással várja vendégeit.

  • A háromágyas szoba egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal privát erkéllyel rendelkezik, tóra vagy hegyre néző kilátással és egy kellemes ülősarokkal. Íróasztal és szekrény is található, így lesz bőven hely a bőröndöknek, ruháknak.

  • A családi szoba kényelmes szállást biztosít négytagú családok számára. A szoba két franciaágyas hálószobára van osztva, továbbá rendelkezik egy privát erkéllyel is, ahonnan panorámás kilátás nyílik a tóra és a környező tájra. A szobában íróasztal és szekrény is a vendégek rendelkezésére áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében hagyományos osztrák ételeket kínálnak, amelyeket tapasztalt szakácsok csapata friss alapanyagokból készít a vendégek számára.

A szálloda éttermének legnagyobb előnye, hogy a tó közvetlen közelében található, így a finom falatok közben élvezheti a csillogó tófelszín látványát. Ha még közelebbről szeretné csodálni ezt a látványt, akkor foglaljon a szalonban vagy a szabadtéri teraszon ülőhelyet.

A szálloda bárja széleskörű menüvel finom borokkal és szeszes italokkal várja a vendégeket. Élvezze kedvenc italait gyönyörű környezetben szerettei társaságában.

Hol kapcsolódhatok ki?

Két lehetősége is van arra, hogy csodálatos wellness-élményben legyen része. Lazíthat a szállodában található számos szaunában. Kipróbálhatja a finn szaunát, a gőzfürdőt, vagy az infra kabint. A szálloda egy privát tóparti strandot is kínál úszómólóval és egy napozásra kiválóan alkalmas füves területtel.

Még több kényeztetésért látogasson el a közeli Familienhotel Burgstallerhofba, amely a városközpontban található mindössze 800 méterre a szállástól. Az itt található wellness-részleg egy 30 °C-os vízhőmérsékletű, görög-római stílusú beltéri medencével, egy fűtött kültéri medencével, egy gyermekmedencével, egy finn szaunával és egy infrakabinnal várja majd.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek nem csak a tiszta tóban való úszást élvezhetik majd, hanem egy gyerek játszósarok is a rendelkezésükre áll majd, így rossz idő esetén sem fognak gyermekei unatkozni.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha szeret aktívan pihenni, akkor teniszezhet a szálloda két pályáján, amelyek kizárólag a szálloda vendégei számára állnak rendelkezésre.

Strandhotel Burgstaller ***

Strandhotel Burgstaller ***

Millstätterstraße 14 - 16 , Feld am See, Austria
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Strandhotel Burgstaller KG Cégjegyzékszám: FN315029d


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tótól
10 m
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
27,7 km
Sípálya
24,6 km
Sífutás
8,2 km

Utazási tippek

Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim Utazási tipp

Bad Kleinkirchheim nem csak termálfürdőjéről, hanem a közkedvelt sípályáiról is híres, amelyek összhossza meghaladja a 100 kilómétert. A sípályák általában középhaladó síelőknek felelnek meg, de találkozhatunk kék jelzésű pályákkal is gyermekeknek és kezdőknek. A snowboard szerelmesei kipróbálhatják a Kaiserburg felvonónál található akadálypályát. A síközpont legnagyobb büszkesége a Franz-Klammer-Abfahrt sípálya, amelyen a világkupa egyik futama kerül megrendezésre. A hegyek csúcsait 25 korszerű felvonó segítségével közelítheti meg. A síeléshez szükséges tökéletes körülményekről több mint 800 hóágyú gondoskodik.

További információ
Karintia
Karintia
Villach
Villach
Ossiachi-tó
Ossiachi-tó