A JUFA Hotel Waldviertel *** Észak-Ausztria gyönyörű vidékén, a Thayatal Nemzeti Parktól csupán egy karnyújtásnyira található. A szállodában gazdag félpanziós ellátás és szauna várja, utóbbiban addig pihenhet ameddig csak szeretne. Ráadásul a közeli gyógyfürdőbe és az erdei uszodába is ingyenesen léphet be. A kerékpározás szerelmesei pedig bizonyosan nagyra értékelik majd a sűrű kerékpárút-hálózatot, amelyre közvetlenül a szálloda mögött kanyarodhatnak fel.

A szálláshelyről

A JUFA Hotel Waldviertel *** a Waldviertel régióban, a csodás Thayatal Nemzeti Park közelében található. A szálloda egy folyó partján, az érintetlen természet lágy ölén fogadja vendégeit, akik így valóban háborítatlanul pihenhetnek. A kikapcsolódást ezenkívül a szálloda szaunája és relaxációs zónája is segíti.

A Waldviertel régió egy igazi zöld oázis, amit túra- és kerékpárutak hálóznak be. A sűrű erdőket, a virágzó réteket valamint a csodaszép folyó és patak partokat így gyalogosan és két keréken is felfedezheti. Ráadásul a Thayatal Nemzeti Park (37 km) illetve a Thayatal Vitalbad (1,3 km) gyógyfürdő is csak egy karnyújtásnyira található a szállodától.

Azonban nemcsak a természetjárással töltheti az időt a kirándulás alatt. Látogasson el például Kollmitz romjaihoz (6,6 km), vagy keresse fel a történelmi Raabs kastélyt (700 m) és a Böhmische Mauer romjait (6,3 km).

Nyáron a Groß-Siegharts Waldbad (11 km) vagy a Langau-tó (21 km) vizében frissülhet fel. Télen pedig a környék jól karbantartott havas pályái várják.

Hol fogok aludni?

Szállását a modernül berendezett, különböző kapacitású szobák egyikében foglalhatja el. A világos belső tereket lágy színekkel és fa borítással díszítették. A bútorok pedig fa alapanyagokból készültek.

Minden szoba zuhanyzóval, WC-vel és hajszárítóval ellátott privát fürdőszobával rendelkezik. És az olyan alapvető kényelmi felszerelések, mint az ülősarok, az íróasztal, a TV és a széf sem hiányoznak. Ahogy a WiFi hozzáférés is rendelkezésre áll. Kérésre babaágy is igényelhető.

  • A Kétágyas szoba franciaággyal vagy két különálló ággyal felszerelt.

  • A Családi szobában (2+1) 2 vendég egy franciaágyon, 1 pedig az emeleten található pótágyon hajthatja álomra a fejét.

  • A Családi szoba 4 fő részére (2+2) ideális. 2 vendég egy franciaágyon, másik 2 pedig egy emeletes ágyon helyezkedhet el.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában található a bájos Café Woidviertl, ahol helyi specialitásokat, friss kávét és finom gyógyteákat kóstolhat. A kávézóhoz tartozik egy fából készült gyermeksarok is, ahol a kicsik biztonságban játszhatnak.

Ha vásárolt csomagja tartalmazza a félpanziós ellátását, akkor napközben a szálloda éttermében bőséges büféreggelivel és vacsorával töltődhet fel. Az étlapon vegetáriánus és húsételek, valamint friss saláták találhatóak. Amennyiben az étterem foglaltsága megengedi, a vacsorát háromfogásos menü formájában szolgálják fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodában csodálatos kikapcsolódás vár Önre a finn vagy gyógynövényes szaunában, amely segít ellazítani fáradt izmait egy túrázással töltött nap után. Rendelkezésére áll egy relaxációs zóna is, ahol a nyugágyakon pihenhet, amíg kedve tartja.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Kerékpárjait ingyenesen tárolhatja a kerékpárszobában, ahol az elektromos típusokat tölteni is lehet.

A lelkes sportolók az edzőteremben, a futballpályán vagy a bowlingpályán hódolhatnak kedvenc hobbijuknak.

JUFA Hotel Waldviertel ***

JUFA Hotel Waldviertel ***

Hamerlingstraße 8 , Raabs an der Thaya
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
JFGH Raabs ErrichtungsgmbH Cégjegyzékszám: FN324022d


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00 - 21:00
Kijelentkezés
7:00 - 11:00
Háziállat
19 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
1,2 km
Busz megálló
0,9 km

Utazási tippek

Thayatal Nemzeti Park

Thayatal Nemzeti Park Utazási tipp

A Thayatal Nemzeti Park az osztrák és cseh határon található. A 2000-ben alapított park a Thaya folyó völgyét és a környező erdőket védi, amely ritka növény- és állatfajoknak ad otthont. Ha ellátogat megcsodálhatja a mély kanyonokat, változatos erdőket és nyugodt vízfolyásokat, amelyek ideális feltételeket teremtenek a túrázáshoz, kerékpározáshoz és pihenéshez.

Thayatal gazdag történelméről is ismert, amelyet a tájban szétszórt ősi várak és romok őriznek. Fedezze fel őket kerékpárral vagy gyalogosan.

A turisták számára a Thayatal Nemzeti Park számos érdekes látnivalót kínál, mint például:

  • A Hardegg kastély - Ausztria egyik legrégebbi kastélya, amely lélegzetelállító kilátást nyújt a Thaya folyóra és a környező vidékre.
  • Az Umlaufberg kilátó - panorámás kilátás a Thaya folyó kanyarulataira, ideális hely a fényképezéshez és a természet megfigyeléséhez.
  • A Kaya várromok - ezek a történelmi romok bepillantást engednek a környék középkori múltjába.
  • A Látogatóközpont - információs központ interaktív kiállításokkal és a park természeti kincseiről és történelméről szóló kiállítással.

A Thayatal Nemzeti Park meglátogatásakor kombinálhatja a történelmi és természetei látnivalókat egy helyen.

Thaytal Vitalbad gyógyfürdő
Thaytal Vitalbad gyógyfürdő
Raabs vára
Raabs vára
Kollmitz romok
Kollmitz romok