Szálljon meg velünk Csehország egyedi szállodájában, amely a Centrum Babylon szórakoztató, tan- és relaxációs központ részét képezi. A Wellness Hotel Babylon **** Liberec központjában épült és látogatásakor élményfürdőbe, vidámparkba, illetve az iQPARK és iQLANDIE szórakoztató tanközpontokba szóló belépővel ajándékozzuk meg. A túrázókat a libereci Ještěd hegy várja.

A szálláshelyről

A Wellness Hotel Babylon **** szálloda az Észak-csehországi Liberec városközpontja közelében épült és már az első pillantásra biztosan beleszeret a korszerű környezetébe, kényelmébe és a szolgáltatások magas színvonalába. A hatalmas komplexumhoz a szállodán kívül még wellness központ, élményfürdő, vidámpark, iQPARK tanközpont és iQLANDIA tudományos központ tartozik. A libereci Babylonban senki sem fog unatkozni.

Hol fogok aludni?

Szállás Superior, kényelmes ágyakkal, műholdas televízióval, WiFI kapcsolattal, széffel, telefonnal, hajszárítóval és saját fürdőszobával rendelkező szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében minden reggel bőséges büféreggeli, esténként pedig felár ellenében ízletes büfévacsora várja. A CENTRUM BABYLON központjában a Staročeská rychta étteremben, az olasz Nostalgia Restaurant étteremben és a Jizerka önkiszolgáló étteremben kiváló ebédeket és vacsorákat szolgálnak fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

A felújított élményfürdőben naponta háromszor laser show kerül megrendezésre. A 27 - 30 °C hőmérsékletű medencék, szaunák és a hagyományos attrakciók, csúszdák, tobogánok, barlangok és a vadvízcsatorna mellett, vízi várral, szökőkutakkal és gejzírekkel, illetve a Tornádo nevezetű csúszdával találkozhat itt, amely egy kiváló adrenalinnal teli attrakció. Az élményfürdő steampunk stílusban épült, így egy nem mindennapi élményben lehet része.

Az antik stílusban épült wellness központ a tökéletes kikapcsolódás szimbóluma. Mindent megtalálhat itt, amire csak pihenésénél szüksége lehet, legyen szó szaunákról, gyógynövényes inhalálásokról, pezsgőfürdőről, oxigénterápiáról, tepidáriumról, Kneipp-terápiáról, vagy sóbarlangról. Ne feledkezzünk meg persze a tapasztalt masszőrök által végzett masszázsokról és az ügyes wellness terapeuták kezeléseiről sem.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A vidámparkban garantált az egész éves szórakozás. A közkedvelt attrakciók közé tartozik a klasszikus dodzsem, körhinták, mászókák és trambulinok, vagy kipróbálhatja a nem mindennapi "Torro" vad bika szimulátort, a Tagadea attrakciót, a falmászást, esetleg az Indoor adventure golfot is. Mindenképpen javasoljuk a szórakoztatóan tanulságos iQPARKot és a tudományos iQLANDIA központot.

Wellness Hotel Babylon ****

Wellness Hotel Babylon ****

Nitranská 415/1 , Liberec
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
CENTRUM BABYLON, a.s. Cégjegyzékszám: 25022962


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
450 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 150 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Baby barát
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,4 km
Távolság a fürdőtől
11,1 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
10 m
Sípálya
5 km
Sífutás
4,5 km