Valódi luxus élményre vágyik? Irány Karlovy Vary fürdővárosa, és az 5*-os Hotel Savoy Westend! Fényűző szobák, gyönyörű belső terek, bőséges ellátás, lenyűgöző wellness központ úszómedencével, pezsgőfürdővel, 3 féle szaunával és sóbarlanggal. Nincs aki ezt ne élvezné!

A szálláshelyről

A Savoy Westend Hotel ***** Karlovy Vary legelőkelőbb részén található, és több villából áll, amelyeket európai jelentőségű építészeti gyöngyszemeknek tartanak. A villák névszerint a Savoy, Artemis, Cleopatra, Carlton és Rusalka.

A szállodából néhány perc alatt könnyedén elsétálhat a híres Vřídlo Colonnade-hoz (600 m). A Teplá folyó mentén található többi oszlopcsarnokot szintén érdemes megnézni, ilyen a Sadová (700 m), Mlýnská (600 m) vagy Tržní (500 m).

A wellnessközpontban való pihenés mellett érdemes időt szánni egy kellemes sétára a természetben. A fürdőközpontot több hegycsúcs veszi körül, amelyeken számos kilátóhely található, ahonnan Karlovy Vary tökéletesen látható. Gyönyörű panoráma nyílik például a IV. Károly kilátóból (2,5 km), a Diana kilátóból (2,2 km) vagy a Három kereszt kilátóból (2,5 km).

Ha golfozni szeretne, látogasson el a Golf Resort Karlovy Varyba, ahol egy 18 lyukú pálya és csúcsminőségű létesítmények várják. Lovagláshoz a közeli Děpoltovice (16 km) nagyszerű lovarda áll rendelkezésre. Télen több síközpontban is síelhet, például Bozi Darban (28 km), Klínovecben (30 km) vagy Jáchymovban (22 km). Az Erzgebirge gyönyörű természetét is felfedezheti a több kilométernyi gondozott sífutópályán.

Hol fogok aludni?

Szállása egy fényűző Superior szobában lesz, ahol a pazar kárpitozott bútorok és a gyönyörű dekoráció miatt teljesen úgy fogja magát érezni, mintha egy kastélyban lenne. A szobában a kétszemélyes king-size ágy, légkondicionáló, WiFi kapcsolat, Smart TV, minibár, Nespresso kávéfőző és vasalószett gondoskodik a kényelméről. A stílusos fürdőszobában pedig zuhanyzó vagy kád, hajszárító, piperecikkek, fürdőköpeny és papucs található.

A tágas szobában (26-40 m²) egy harmadik személy számára pótágy is elhelyezhető. Felár ellenében választhatja az erkélyes opciót is, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Szent Péter és Pál orosz ortodox templomra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A nyári terasszal és a közeli ortodox templomra nyíló látványos kilátással rendelkező étterem minden reggel finom büféreggelit kínál. Az itteni konyha modern és egészséges, minden fogás kizárólag minőségi, friss alapanyagokból készül. A vacsora a szálloda vendégei számára a rendelkezésre állástól függően svédasztalos vagy felszolgált vacsora.

Ha rendkívüli gasztronómiai élményre vágyik, rendeljen valamit a szálloda éttermének, a Savoy Royal Restaurant kifinomult étlapjáról. A menü bővelkedik friss és egészséges ételekkel, eredeti mintákban.

A felhőtlen hangulatért és egy pohár italért látogasson el a King's Club Bar-ba, ahol alkoholos és alkoholmentes italok és könnyű harapnivalók széles választéka várja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Tökéletes kikapcsolódás várja a szálloda Wellness & Spa Központjában, ahol fedett úszómedence, pezsgőfürdő, Kneipp-sétány és sóbarlang várja a vendégeket. Melegítse fel testét a finn és gőzszaunában. A masszázsok és gyógyító kezelések kivételes választékát is élvezheti, beleértve a professzionális orvosi ellátást is.

A wellness-részleg felett egy csodálatos, 1200 m²-es nyári terasz is található, ahol pihenhet vagy napozhat. Elhelyezkedésének köszönhetően bájos kilátás nyílik a Szent Péter és Pál templomra, az erdőre és Karlovy Vary városára.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Itt aktívan is pihenhet, csak vegye fel sportcipőjét, és irány a modern szállodai fitness terem.

Hotel Savoy Westend *****

Hotel Savoy Westend *****

Petra Velikého 583/16 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Savoy Westend Hotel, s.r.o. Cégjegyzékszám: 27110532


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Sítároló
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a fürdőtől
1,3 km
Busz megálló
0,2 km