Szeretne gyönyörű természeti környezetben pihenni, közel a híres fürdővárosokhoz? Szálljon meg a négycsillagos Hotel Honour & Grace szállodában, amely Karlovy Vary közelében található. Töltődjön fel a természet lágy ölén és élvezze a wellness pihenést. A hotelben félpanziós ellátással várják, amely fényűző reggelik és ínyenc vacsorák formájában gondoskodik az ízlelőbimbók jólétéről.

A szálláshelyről

A luxus Hotel Honour és Grace**** a Karlovy Vary régióban, Jáchymov fürdővárosának közelében, csodás természeti környezetben található. Wellnessközpontjának és a gyönyörű környezetnek köszönhetően abszolút tökéletes kiindulópont különböző kirándulásokhoz, de a pihentető nyaralás kedvelőit is vonzza.

Nyáron keresse fel a Spa Ostrov (4,7 km) fürdőt, és frissüljön fel az 50 méteres medencében, vagy csússzon le a 62 méteres vízicsúszdán. Egy kis friss levegőért sétáljon végig a Hegyi tanösvény Merklín is, amely a Vlčineckou vyhlídkához (15,1 km) vezet. A Mattoni tanösvényen a Manók nyomában járhatnak gyermekei, és az ösvény utolsó állomásaként a Mattoni Múzeumot (15,4 km) is megnézheti. Ne hagyja ki a Kyselka melletti Mattoni-vízesést (18,6 km), ahol a híres ásványvizet közvetlenül a forrásból kóstolhatja meg.

Látogasson el Jáchymov (2 km) fürdővárosába, ahol többek között megnézheti a Királyi Pénzverdét is, vagy sétáljon a híres Karlovy Vary (17 km) gyönyörű oszlopcsarnokai között, és látogasson el a Becherovka Múzeumba is.

Télen számos síközpont várja a környéken - a Merklín Síközpont (12,8 km) a Slavkovský les lábánál, a Klínovec Síközpont (15,4 km) több mint 31 km lesiklópályával és 150 km sífutópályával, a Boží Dar Síközpont (10,1 km) pedig 5 sípályával várja a téli sportok szerelmeseit.

Hol fogok aludni?

Szállása egy elegáns, természetes színekkel díszített szobában lesz. Minden szobában HD LCD TV, WiFi kapcsolat, telefon, íróasztal, minibár és teljesen felszerelt fürdőszoba található. A szálloda párnamenüjéből még az igényeinek legmegfelelőbb párnát is kiválaszthatja.

  • A Comfy szoba maximum 2 fő elhelyezésére alkalmas és az erdőre néz. A belső tér természetes bézsbarna árnyalatokban pompázik.

  • A Comfort szoba 2 fő befogadására alkalmas, földes tónusok dominálnak benne, piros részletekkel, és szintén az erdőre néz. A fürdőszobában luxus esőzuhany is található.

  • A Comfort Plus szoba egy nagy franciaágyon (vagy 2 különálló ágyon) kívül egy kényelmes, pótággyá alakítható kanapét is kínál.

  • A Deluxe szoba 2 fő számára kínál helyet 1 pótágy lehetőségével. Az igazi kikapcsolódást az erdőre nyíló kilátás, a nagy kanapé és az esőzuhannyal, valamint L'Occitane kozmetikumokkal ellátott fürdőszoba biztosítja.

  • A Honour & Grace Junior lakosztály egy hangulatos hálószobára és egy különálló, kényelmes bútorokkal és modern kandallóval berendezett nappali részre oszlik. Természetesen ebben a szobatípusban is van esőzuhany és a francia L'Occitane kozmetikumok sem maradhatnak el.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda saját Royal Leaf étterme szezonális á la carte menüvel várja, amely nemzetközi konyhára specializálódott, a legjobb és legfrissebb regionális termékek felhasználásával.

Az In the Woods Lounge-ban is csillapíthatja étvágyát egy könnyű harapnivalóval. Emellett elfogyaszthatja itt a reggeli kávéját, megkóstolhatja az eredeti koktélokat vagy a főétkezés után egy édességet is fogyaszthat. Az erdei környezetet a nyugodt jazz-zene teszi még hangulatosabbá.

Hol kapcsolódhatok ki?

Kényeztesse magát egy különleges masszázzsal, vagy méregtelenítsen a szaunában, majd a merülőmedencében, illetve lazíthat a hidromasszázs fürdőben is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A Honour & Grace **** egy igazi családi szálloda, így minden korosztály számára kínál élményteli programokat. A szabadlevegőn a csodálatos játszótéren játszhatnak a gyermekek, az épületben pedig különböző gyermekjátékok és kirakók, színezők és társasjátékok szórakoztatják az egész családot. A szobákban a gyerekek kedvéért az animációs és gyermek TV-csatornák is elérhetőek a televízióban.

Emellett rendszeres workshopok is megrendezésre kerülnek a hotelben, például sütemény sütés, ékszerkészítés, póló rajzolás, vagy kerámiafestés. Emellett gyermekmegőrző szolgáltatás is működik.

Honour & Grace Hotel ****

Honour & Grace Hotel ****

Horní Žďár 31 , Ostrov nad Ohří
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
TERRALUX s.r.o. Cégjegyzékszám: 29024251


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
1,8 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
2,1 km
Sípálya
6 km
Sífutás
5,2 km

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Cseh érchegység
Cseh érchegység
Jáchymovi pokol tanösvény
Jáchymovi pokol tanösvény
Boží dar
Boží dar