Fedezze fel a cseh Beszkidek-hegység szépségét, és szálljon meg a festői Ostravice városában a Hotel Zlatý Orel Ostravice ****-ban. A vendégek itt svédasztalos reggeli és privát wellness-részleg is várja, medencével, és szaunával. Választhat a Tourist, Standard, Family és Deluxe szobatípusok közül is. Gyönyörű turisztikai látványosságok és kiváló síterületek érhetők el.

A szálláshelyről

A Chateau Hotel Zlatý Orel Ostravice **** egy családi fenntartású lévő hegyi szálloda, melyet egy csodaszép kert vesz körül és melyből gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre. A szálláshely Ostravától 40 km-re, a Beszkidek legmagasabb hegye, a Lysá Hora alatt, található. Ideális választás gyermekes családok, párok, valamint a túrázás és síelés szerelmesei számára is. Ittartózkodása alatt látogasson el a Sance víztározóhoz (2,5 km) vagy Pustevny (20 km) városába. Télen élvezheti az Ostravice Golf és síközpontot (5,5 km) vagy a híres Bílá Síközpont (13,4 km) közelségét is.

Hol fogok aludni?

A Turista szobák a kastély szállodai részének tetőtérben találhatóak, és két különálló ággyal, TV-vel, telefonnal valamint egy zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek.

A Standard szobák valamivel tágasabbak, és zuhanyzós fürdőszobával, franciaággyal, TV-vel, telefonnal és székekkel ellátott asztallal rendelkeznek.

A Family szobák a villa részlegben találhatóak, és franciaággyal, LCD TV-vel, telefonnal valamint egy káddal vagy zuhanyzóval felszerelt fürdőszobával is rendelkeznek. A családi szobákban egy vagy két pótágy elhelyezésére is van lehetőség, így ideális választás az egész család számára.

A Deluxe szobák nagyobb teret és kényelmet kínálnak kádas fürdőszobával és légkondicionálóval. Néhány szobához erkély vagy terasz is tartozik, de mindegyikből lenyűgöző kilátás nyílik. Szobájában franciaágy, fotel vagy nyugágy, TV, telefon és minibár is található.

A Kastély lakosztály a legigényesebb vendégek számára lett kialakítva. Csodás kertre néző panorámában gyönyörködhet és a csendes szoba maga a nyugalom szigete lesz, ahol teljesen ellazulhat a nagyméretű, kétszemélyes franciaágyon. A lakosztályhoz tartozik még egy nappali is kandallóval és egy második hálószoba két különálló ággyal. A szobában televízió, telefon és minibár, valamint terasz is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében kipróbálhatja az étlap menüválasztékát, hétvégén a szezonális menü ételeiből válogathat, vagy kipróbálhatja a helyben készített gyorséttermi ételeket is. emellett a Kvapil Pincészet első osztályú borválasztékát is megkóstolhatja. Nyáron a szabadtéri teraszon csodás panoráma mellett fogyaszthatja el az ínycsiklandó fogásokat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness részleggel is rendelkezik, amelyben kipróbálhatja a szaunát, az élménymedencét, valamint a masszázsokat is. Egy helyi különlegesség az ásványokkal operáló shungitbarlang - amelyből Csehországban csak egy helyen található még másik.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kültéri játszótéren kicsiknek és nagyoknak felejthetetlen élményekben lehet része.

Hotel Zlatý Orel Ostravice ****

Hotel Zlatý Orel Ostravice ****

Ostravice 242 , Ostravice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Zlatý orel Ostravice s.r.o. Cégjegyzékszám: 05597951


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
2,2 km
Busz megálló
0,8 km
Sípálya
2,7 km