Wellness pihenés a Beszkidekben

Nem csak a hegyekben lehet feltöltődni. Pihenjen a medencében vagy a pezsgőfürdőben, ahonnan kilátás nyílik a Beszkidek hegységre, így közben a mesés természet látványában is gyönyörködhet. A hegyvidéki wellness-üdülések egyre népszerűbbek, és biztosan Ön is élvezni fogja őket.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 6 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Beszkidek gyönyörűek, és a Beskydský hotel RELAX is csodálatos. 10.000 vendég foglalt már ide a Travelking-en, és sokan többször visszatérnek. Igaz, hogy a szálloda nem a legmodernebb, de ezt mindenki (én is) megbocsátja, mert az érkezéstől a távozásig minden egyszerűen kiváló.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


A Beszkidek hegységben töltött nyaralásnak nem feltétlenül csak a túrázásról vagy a hó élvezetéről kell szólnia. A Beszkidek hegységben csodálatos wellness-szállodákat is talál, ahol igazán pihentető kikapcsolódásban lehet része.

Wellness kikapcsolódás a Beszkidek hegységben

Akár egy vendégházban, akár egy nagy szállodában szeretne nyaralni, válogasson privát wellness-részleggel rendelkező szálláshelyeink közül. Csak Önön múlik, hogy a pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt wellness-részleget részesíti-e előnyben, amely az alapfelszereltséghez tartozik, vagy a medencében is megmártózhat. Nyáron igazán jól jön a kültéri, de a beltéri medence egész évben a rendelkezésre áll.

Hogy tökéletes legyen a wellness-üdülés kezelések is hozzá tartoznak az élményhez. A leggyakrabban kínált kényeztetés a különböző típusú masszázsok, de gyakran választhat más kezelések közül is, mint például pakolások, fürdők stb.