Szállások medencével a Beszkidekben

Nincs is tökéletesebb feltöltődés, mint amit a csodálatos hegyek lábánál, a wellness-részleg medencéjében lazítva élhetünk át. Válogasson a lengyelországi Beszkideknél lévő szállásaink közül, hogy ne maradjon le az élményről.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 5 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Beszkidek gyönyörűek, és a Beskydský hotel RELAX is csodálatos. 10.000 vendég foglalt már ide a Travelking-en, és sokan többször visszatérnek. Igaz, hogy a szálloda nem a legmodernebb, de ezt mindenki (én is) megbocsátja, mert az érkezéstől a távozásig minden egyszerűen kiváló.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


A Beszkidekben való tartózkodás nem feltétlenül csak túrázók és síelők kiváltsága, hiszen itt remekül érezheti magát az is aki csak a pihenésre és kényelemre vágyik. Számos wellness szálloda fogadja itt az utazókat.

Beszkidek - A hegycsúcsokról egyenesen a medencébe

Akár egy kisebb panzióban, akár egy nagy szállodában szeretne megszállni, saját wellness-központtal rendelkező szálláskínálatunkból biztosan ki tudja választani a megfelelőt. A wellnessrészleg talán legnépszerűbb része a medence. Nyáron a szabadtéri medencében hűsölhet, télen vagy rossz idő esetén pedig a beltéri verzióban melegedhet fel.

Ha nem éri be csupán a medencével, válasszon olyan szállodát ami pezsgőfürdővel, szaunával és egyéb gyógykezelésekkel is kedveskedik vendégeinek. Az eljárások szintén a tökéletes pihenést szolgálják. Mit szólna például egy masszázshoz?