A Pavlov Spa Hotel a csodaszép cseh fürdőváros, Karlovy Vary központjában található, közvetlenül a Park collonáddal szemben. Egy igazán feltöltő pihenés érdekében kiváló szállást, teljes ellátást (reggeli, ebéd és vacsora), de nagyszerű kikapcsolódási lehetőségeket is kínál. Utalványunk belépőjegyeket tartalmaz az Erzsébet Gyógyfürdőbe, valamint korlátlan szaunahasználatot a szállodában, és SPA kezeléseket, hogy garantáltan feltöltődve térjen haza.

A szálláshelyről

A Pavlov Spa Hotel egy gyönyörű szecessziós épületben található a Teplá folyó partján, Karlovy Vary szívében. A legszebb látnivalókhoz való közelségének köszönhetően, festői sétákat tehet a cseh fürdőháromszög legfényesebb ékkövébe.

Közvetlenül a szállodával szemben, a folyó túloldalán található a Piac collonade (100 m), amely tökéletes kiindulópontja a hőforrásokat rejtő ivócsarnokok, vagyis collonádok felfedezésének. Ezt követi a Park collonade (200 m), a Malom collonade (400 m), a Kastély collonade (700 m) és végül a leghíresebb, a Vřídlo collonade (900 m). Itt megkóstolhatja a 12 méter magasan gejzírszerűen feltörő ikonikus Vřídlo-forrást. Nem mindennapi élményt nyújt az innen induló kirándulás a földalatti oszlopcsarnokba sem.

Számos túraútvonal vezet a környék festői tájain keresztül és számos látnivalóhoz, mint például a Diana (2,5 km), Károly (2,7 km) vagy a Három kereszt (2,1 km) kilátókhoz. A Pupp hotel mellől induló siklóvasúttal eljuthat a Szarvasugrás kilátóponthoz, vagy a csúcsmegállónál a Diana kilátóhoz is, ahol egy pillangóház és egy étterem is található.

Karlovy Vary környékén is vannak érdekes látnivalók. Néhány szép úti cél például Loket vára (15 km), Božídar tőzegláp (35 km) vagy Jáchymov történelmi városa (28 km) és a Királyi Pénzverde Múzeummal.

Télen a Jáchymov (21 km), Boží Dar (27 km) vagy Klínovec (31 km) síközpontjai várják.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmesen felszerelt kétágyas szobában lesz, privát fürdőszobával. A kényelmes ágyon kívül műholdas TV, WiFi hozzáférés, minibár és ülősarok is rendelkezésre áll majd.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A nyári terasszal és a zöldövezetre nyíló gyönyörű kilátással rendelkező kellemes étteremben reggeltől estig nagyszerű gasztronómiai élményben lehet része. A bőséges büféreggeli a hideg és meleg reggeli ételek változatos választékával tökéletes kezdete lesz minden napjának. Utalványunk tartalmaz egy könnyű ebédet is, amely levesből, salátából és desszertből áll. A napot pedig egy tálalt menüvacsorával fejezi be, amely 4 főétel közül választhat. A vacsora alatt salátabüfé is rendelkezésre áll.

Egy finom kávéra, desszertre és kellemes italra napközben is betérhet a szálloda lobby bárjába.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellnessközpontjában a finn szaunában vagy a különféle kezelések során töltődhet fel. A SPA és gyógyászati részleg kínálatban gyógyfürdők, elektroterápia, pakolások, masszázsok és egyéb tradicionális kezelések várják.

Pavlov Spa Hotel

Pavlov Spa Hotel

I.P. Pavlova 71/9 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
SPA Management s.r.o. Cégjegyzékszám: 02798191


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 500 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Minibár
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a fürdőtől
0,7 km
Busz megálló
0,1 km

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Erzsébet fürdő
Erzsébet fürdő
Loket vára
Loket vára
Jan Becher Múzeum
Jan Becher Múzeum