A luxus St. Havel **** kastélyhotel Prága külvárosában, a Krč városnegyedben található. Pihenjen stílusosan, a természet által körülvéve, de a szálloda elhelyezkedésének köszönhetően egy pillanat alatt a központba juthat. Szállása egy luxus Deluxe szobában lesz, valamint minden reggel bőséges svédasztalos reggelivel várják és - választás szerint - egy üveg pezsgőt vagy chateau bort is megkóstolhat. A hab a tortán pedig a privát pezsgőfürdőben vagy a szaunában történő pihenés lesz.

A szálláshelyről

A St. Havel Kastélyszálló **** Csehország fővárosának Krč negyedében található, mindössze 5 km-re a város központjától. Prága meglátogatása elválaszthatatlan a leghíresebb látnivalók felkeresésétől. Érdemes megtekinteni a Prágai várat (8,8 km), a Károly-hidat (7,5 km) vagy az Óvárosi teret a prágai csillagászati órával (7,3 km).

Ha nem először jár a városban, és talán jobban érdekli néhány újabb műemlék, hódítsa meg a Petřín hegyet (8,6 km), amelyet drótkötélpályán is elérhet és látogasson el a híres Petřín-kilátóhoz. A 299 lépcsőfok megmászásának jutalma pedig egy egyedülálló kilátás lesz Prágára és a környékre.

Tegye még változatosabbá itt tartózkodását és látogasson el a Prágai Állatkertbe (11,8 km) vagy a Aquapalace Praha komplexumba (12 km), ahol egy vízi világ, szaunavilág és wellness-részleg várja a kikapcsolódásra vágyókat. Ha pedig inkább a természetben töltődne, ne essen kétségbe, a St. Havel kastélyszálló **** területén számos erdő és park található. A legközelebbi a Krčský les (2 km) dámszarvas- és őzligetekkel, valamint a Botič-Milíčov Nemzeti Park (8 km), amely magában foglalja a Milíčov Állatkertet is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy luxus Deluxe szobában lesz, ahol úgy fogja érezni magát, mint egy király köszönhetően a luxus berendezésnek és a prémium márkájú matracnak. A Deluxe szobák a felsőbb emeleteken találhatók, és légkondicionáltak, így nem zavarja Önt sem a zaj, sem a kellemetlen hőmérséklet. A kényelmi felszerelések közé tartozik egy TV, széf, minibár, Nespresso kávéfőző és teáskészlet. Természetesen privát fürdőszoba is rendelkezésre áll káddal vagy zuhanyzóval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme a neves séfek Ondřej Slanina és Zdeněk Jánský vezetésével igazi gasztronómiai élményt garantál. Indítsa napját egy bőséges büféreggelivel, ahol sós és édes sütemények, felvágottak, sajtok, lekvárok, meleg ételek vagy az édesszájúak édes ételek széles választékából választhat.

Ebédre választhat a napi menüből vagy a klasszikus étlapról, ha pedig a vacsorát szeretné magasabb szintre emelni, rendelje meg a kóstolómenüt, amelyhez borkóstoló is társulhat. Az étterem specialitása a hagyományos cseh és európai gasztronómia, amelyet modernebb főzési technikákkal készítenek és nagy hangsúlyt fektetnek a friss, helyi és bio alapanyagok felhasználására.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlegében magas szintű kikapcsolódásra számíthat, mivel a központ a híres Infinit wellnessközpontok csoportjához tartozik. A wellness-részlegen két privát zóna található, az egyikben két finn szauna, amely 2-7 fő részére alkalmas, egy relaxációs zóna és egy hűsítő medence és zuhanyzó található. A második zóna két privát pezsgőfürdőt kínál hidromasszázzsal, amely maximum 5 fő részére kínál vizes élményeket. A pezsgőfürdő zónában egy zuhanyzót és egy relaxációs ágyat is talál.

A szaunában vagy a pezsgőfürdőben való pihenést kiegészítheti a masszázsok széles választékának egyikével, beleértve a lávaköves masszázst, a mézes masszázst vagy a kismamáknak szóló speciális masszázst. A wellness-részlegben frissítő italokat, üdítőket vagy alkoholos italokat is rendelhet a kastélyszálló konyhájából.

Chateau St. Havel ****

Chateau St. Havel ****

Před nádražím 1/6 , Praha 4 - Krč
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
PRAGUE HOTELS, s.r.o. Cégjegyzékszám: 25796500


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
7 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
14 km

Utazási tippek

Prága

Prága Utazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Vencel tér
Vencel tér
Petřín és a Petřín kilátótorony
Petřín és a Petřín kilátótorony
Prágai állatkert és botanikus kert
Prágai állatkert és botanikus kert