Töltődjön fel Marienbad történelmi központjában található Hotel Maxim ***-ban! A szállodában a gyógykezeléseknek és az ivókúrának köszönhetően úgy érezheti majd, mintha újjászületett volna. A szállodában bőséges büféreggelivel és négyfogásos vacsorákkal várják, valamint ha pihenésre vágyik, kikapcsolódhat az úszómedencében, amely mindig az Ön rendelkezésére áll. Marienbad kiváló helyszín ha egy kis városnézésre vágyna, itt számos műemléket megcsodálhat, kirándulhat a mesés környezetben, télen pedig síelhet a közelben található számos sípálya egyikén is.

A szálláshelyről

A Hotel Maxim *** a híres Marienbad fürdőváros történelmi központjában található. Sétáljon egyet az oszlopsoron, gyönyörködjön a látnivalókban és kóstolja meg a híres gyógyforrásokat.

A szállodától nem messze található a gyönyörű Maxim Gorkij Kolonnád, amelyet mennyezeti freskók és bronz domborművek díszítenek, majd innen továbbhaladva megcsodálhatja a Zenélő szökőkutat (800 m), amely minden páratlan órában zenével szórakoztatja a nagyközönséget, vagy elsétálhat a Karolina és Rudolf források kolonnádjához (1 km). Közvetlenül szemben található a Josef Schaffer építész által tervezett Kaszinóház (1 km). Ellátogathat az Úšovický-patak mentén a Ferdinánd-forrás kolonnádjához (3 km), amely az első Marienbadban felfedezett ásványvízforrás.

Ha hosszabb kirándulásra vágyik, látogasson el a Obůrce Hvozd (3,1 km) állatkertbe, ahol megcsodálhatja a szarvasokat és a dámszarvasokat, vagy a Prelátova-forrásnál található Naturparkba (2,9 km) vagy a Pirátova-forrás (3,6 km) felé. Fedezze fel a Park Boheminium (3,1 km) szabadtéri múzeumot, amely híres cseh várak, hidak, katedrálisok és más műemlékek miniatűr modelljeit mutatja be és amely a Marienbadi Síközpont (1 km) felvonójával is megközelíthető, amely egyben Csehország legrégebbi drótkötélpályája is. És ha már a síterepről beszélünk, télen 3 sípálya és éjszakai síelés várja a vendégeket, mindez mindössze 1 km-re a szállodától.

Ha a Marienbadi fürdőhely környéke nem lenne elég, látogasson el a közeli Lázně Kynžvart (8,7 km) városába. A helyi fürdő városnegyed teljesen elvarázsolja majd Önt a gyönyörű építészeti stílusával, a történelmi műemlékek szerelmesei pedig ne hagyják ki a 16. századi Kynžvart Kastély megtekintését, amely Klemens Wenzel Lothar von Metternich egykori osztrák kancellár reprezentatív rezidenciája volt. Itt megcsodálhatja az épületet körülölelő romantikus angol parkot és a kastély kiterjedt műtárgy- és történelmi gyűjteményét, valamint egy csodálatos kuriózumkabinetet is láthat.

Hol fogok aludni?

Szállását egy gyönyörű történelmi épületben élvezheti, korhű stílusú szobákkal. A Standard szobák kétágyasak, valamint 1 pótágy elhelyezésére van lehetőség. Az igazán nagy ágyaknak (franciaágy 200x200 cm vagy két különálló ágy 100x200 cm) köszönhetően garantált a pihenés. A szobákban privát zuhanyzós fürdőszoba hajszárítóval, íróasztal, asztal székekkel, TV, telefon, WiFi kapcsolat és széf is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos étteremben a félpanziós ellátás keretében változatos büféreggelit és négyfogásos vacsorát fogyaszthat. Ebédre a klasszikus menüből is választhat valamilyen finomságot. A helyi konyha a friss, házias ételekre összpontosít, a specialitások közé tartozik a házi szarvaspástétom aszalt szilvával, áfonyával és bormártással, valamint a krémes bélszín áfonyával és kenyérgombóccal. Délután a híres házi nagymama palacsintáit és süteményeit kínálják, amelyek kiválóak lehetnek egy kellemes kávé mellé.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a szálloda balneo központjában található úszómedencében. A központban relaxálhat és számos gyógykezelést is igénybe vehet, így megtapasztalhatja például a gyöngyfürdő, masszázsok, pakolások és egyéb kezelések fantasztikus élményét, amelyekkel teljesen új embernek érezheti majd magát.

Hotel Maxim ****

Hotel Maxim ****

Nehrova 141/1 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel FLORA ML s.r.o Cégjegyzékszám: 02307952


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a fürdőtől
0 m
Busz megálló
0,7 km
Sípálya
1 km
Sífutás
1 km