Látogasson el Csehország sörös fővárosába Pilsenbe és szálljon meg a Vienna House Easy by Wyndham Pilsen **** szállodában, a város központjában. Akár egyenesen a helyi sörfőzde sörét szeretné meginni, amely csak néhány lépésre található, akár a látnivalókat szeretné sorra venni, vagy az egész családdal kirándulni egyet, a lehetőségekből itt nem lesz hiány.

A szálláshelyről

A Hotel Vienna House Easy by Wyndham Pilsen **** Pilsen szívében található. A szállás közvetlen közelében számos látnivaló és nevezetesség található, amelyek élményekkel töltik ki pihenését.

A történelem iránt érdeklődőket például a Pilseni Nemzeti Történeti Múzeum (610 m) vagy a Pilseni Nyugat-csehországi Múzeum (650 m) várja, ahol kiállítások és állandó tárlatok megtekinthetőek. A rejtélyek szerelmeseit a Plzeňi katakombák (1 km) csábítják a közel 20 km hosszú alagutakkal és pincékkel. A környék további látnivalói közé tartozik a St. Bartholomew katedrális (800 m), St. Nicholas templom (800 m) és A pilseni Nyugat Bohém Galéria (680 m). A szálloda közelében található a DEPO2015 (820 m) kulturális központ is, ahol koncertek, kiállítások és gasztronómiai fesztiválok, valamint tematikus piacok és fesztiválok zajlanak.

A sörivókat lenyűgözi a Pilsner Urquell sörfőzde (300 m) a sörmúzeummal és a sörbolt (800 m), ahol az ország több mint 30 sörfőzdéjének közel 190 féle sörét kínálják.

A gyermekes családok az állatkertben (2,5 km), a 3D planetáriumban és a Techmania Science Center (2,5 km) interaktív tudományos múzeumban, vagy a Bábmúzeumban (1 km) szórakozhatnak.

De a Pilsen környéke is rengeteg kirándulási lehetőséget kínál. Az állatkert közelében található a Mineral Kopecký forrás (3 km), amelyet a 19. század óta gyógyászati célokra használnak, azjezírko Košutka (4 km) kőbánya vagy a Sigmond természetjáró tanösvény. A Sylván-kilátóból (4 km) gyönyörködhet a régióra nyíló panorámában. Pilsentől délkeletre a Radyně vár romjaihoz (11 km), Kozel erdei várához (16 km) vagy A Szent Péter és Pál rotundához (10 km) látogathat el.

Hol fogok aludni?

Szállása a hotel gyönyörű tágas szobáinak egyikében lesz.

A Superior szobában légkondicionáló, minibár, széf, telefon és síkképernyős TV található. A szobák hangszigeteltek is, így nem kell aggódnia amiatt, hogy bármilyen zaj felébreszti a nyugodt éjszakai alvásból. Minden szobához privát fürdőszoba is tartozik, ahol szárító, törölköző és fürdőlepedő is várja Önt.

Az Executive szobában ugyanazokat a kényelmi szolgáltatásokat találja, mint a Superior szobában, de az Ön kényelme érdekében fürdőköpeny és papucs is biztosított.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Utalványunknak köszönhetően gazdag büféreggeli vagy kontinentális reggeli várja, sütemények és forró italok választékával. A reggelit az étteremben szolgálják fel, amely az európai, közép-európai és cseh konyha ízletes fogásait kínálja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy városnézéssel töltött nap után kényeztesse magát a szálloda wellness részlegében szaunával és gőzfürdővel.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára játékszoba és társasjátékok állnak rendelkezésre az egész család számára.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda társalgójában egy plazmatelevízió is található. A sport kedvelők ellátogathatnak a hotel fitnesz termébe is.

Hotel Vienna House Easy by Wyndham Pilsen ****

Hotel Vienna House Easy by Wyndham Pilsen ****

U Prazdroje 2720/6 , Plzeň
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Vienna House Easy Pilsen s.r.o. Cégjegyzékszám: 27191354


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
600 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes parkolás csak a szabadtéri parkolóban. A garázsban a parkolás 350 CZK/éjszaka díj ellenében lehetséges.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Busz megálló
0,9 km

Utazási tippek

Pilsen

Pilsen Utazási tipp

Ha azt mondjuk, Pilsen, a legtöbben a világhírű sörre gondolnak, amely ebből a városból származik. Ismerje meg, hogyan készül ez a népszerű aranyszínű ital, és kóstolja meg, mielőtt még forgalomba kerülne a Plzeňský Prazdroj sörfőzdében. Nézzen körül a történelmi belvárosban. A városnézést a Köztársaság téren érdemes kezdeni, mert itt található a gótikus St. Bartholomew székesegyház Csehország legmagasabb templomtornyával. A katedrálisból való kilépés előtt simogassa meg az angyalt, ami a helyiek szerint szerencsét hoz, és teljesíti kívánságát. Érdemes még meglátogatni a reneszánsz városházát is, a modern szökőkút és a pestisoszlop mellett.

További információ
Gutštejn vára
Gutštejn vára
Křivoklátsko Tájvédelmi Körzet
Křivoklátsko Tájvédelmi Körzet
Švihov vízi vár
Švihov vízi vár