Kényeztesse magát egy fényűző csehországi pihenéssel Český Krumlov történelmi központjában. A fényűző Bellevue Hotel **** elegáns szobájában szállhat meg, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a város nevezetességeire. Utalványunknak köszönhetően ráadásul bőséges svédasztalos reggeli, valamint 1x60 perces privát finn szauna használat várja. Ha tovább szeretné fokozni a kényeztetést, akkor felár ellenében klasszikus vagy thai masszázst is igénybe vehet.

A szálláshelyről

A Bellevue Hotel Český Krumlov **** szálloda egyedülálló helyen, a gyönyörű csehországi Ceský Krumlov műemléki övezetének szívében található. A környező terület kivételes történelmi értéke miatt 1992 óta az UNESCO Világörökség része. Az egyedülálló dél-csehországi város legszebb helyei az itt tartózkodás alatt egy karnyújtásnyira lesznek Öntől.

Egy kellemes sétával pillanatok alatt eljuthat a Český Krumlov várkastélyhoz és az ikonikus toronyhoz (300 m). Ezután megtekintheti a gyönyörű Kastélykertet (800 m) és a Lustschlösschen Bellarie-t is. Közvetlenül a nyári kastély előtt található a híres forgószínház, amely a város fontos nyári színpada.

A Lazebnický-hídon át eljuthat a Belvárosba (300 m), amely Český Krumlov történelmi központja. A kanyargós középkori utcák kusza szövevényében találjuk például a Svornost' teret, az impozáns nyeregtetős polgárházakat, múzeumokat, kávézókat és a híres középkori kocsmákat.

Český Krumlovban egy ritkaságot is megtekinthet - mégpedig a grafitbányát (1,5 km), ahol megnézheti, hogyan bányászták az ércet 70 m mélyen a földfelszín alatt, és felszállhat egy bányavasútra is. A környék népszerű turisztikai célpontjai közé tartozik a 'Kis-kastély' (2 km), a Szűz kő romjai (14 km) és a Lombkorona sétány (30 km). Český Krumlov egész városára és környékére csodás panoráma nyílik a Klet' kilátótoronyból (8 km). Remekül felfrissülhet a Lipno víztározónál, az úszás mellett számos sportolási lehetőség, bobpálya és egyéb szórakoztató tevékenységek is várják. A téli sport szerelmesei meghódíthatják a Lipno (30 km) vagy a Frymburk (27 km) síközpontokat.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos szobában lesz, ahonnan kivételes kilátás nyílik a városra. A kényelmes ágyon kívül a kényelmi szolgáltatások közé tartozik a smart TV, WiFi kapcsolat, széf, valamint az íróasztal telefonnal. Természetesen privát fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, hajszárítóval és minőségi L'Occitane kozmetikumokkal is rendelkezésre állnak.

  • A Superior szobák 14-18 m²-esek, amelyek egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal rendelkeznek. A szobában babaágy is elhelyezhető, de pótágynak nincs hely.

  • A Deluxe szobák tágasabbak (18-26 m²), ezért pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Itt is választható franciaágy vagy két egyszemélyes ágy, és a Superior opciótól eltérően itt minibár, fürdőköpeny és papucs is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A reggeli a nap legfontosabb étezése, ezért indítsa napját a bőséges svédasztalos reggelivel, amely hideg és meleg ételek széles választékát kínálja. A szálloda híres Le Jardin étterme saját borospincével és nyári terasszal is rendelkezik. Kifinomult gasztronómiájának és hangulatos tereinek köszönhetően pedig mindig kivételes élményt nyújt. A nyári kert és társalgó kiváló borokkal és koktélokkal tökéletes hely a kikapcsolódásra és szórakozásra.

Hol kapcsolódhatok ki?

A varázslatos látnivalók felfedezésével töltött nap után feltöltődhet a privát finn szaunában vagy kényeztesse magát a tapasztalt masszőrök keze alatt.

Bellevue Hotel Český Krumlov ****

Bellevue Hotel Český Krumlov ****

Latrán 77 , Český Krumlov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Bellevue Hotel Services, s.r.o. Cégjegyzékszám: 09308644


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 250 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Busz megálló
0,4 km
Sípálya
14,5 km
Sífutás
8,7 km

Utazási tippek

Český Krumlov városa (UNESCO)

Český Krumlov városa (UNESCO) Utazási tipp

Český Krumlov Csehország déli részének gyöngyszeme, és méltán az egyik leglátogatottabb hely az egész országban. Ez a romantikus, gazdag történelmű város impozáns kastélya a Moldva folyó partján fekszik, ami az egész helynek mesebeli hangulatot kölcsönöz. A történelmi városközpontban és a vízparton csodaszép épületek, kiváló éttermek, korabeli üzlet és számos kulturális intézmény található. A város ezen negyede, amelyet "Šumava kapuja " néven emlegetnek, 1992 óta az UNESCO listáján szerepel.

Mit nem érdemes kihagynia, ha Český Krumlovba látogat?

  • Cesky Krumlov Várkastély
  • A kastélykert és a forgó színház
  • A kastélytorny
  • Látogatás a panoptikumba, a 3D Múzeumba, az Egon Schiele Művészeti Központba, a Szent Vitus templomba vagy a helyi sörfőzdébe.

A régió legfontosabb kulturális eseményei közé tartozik a Český Krumlov Nemzetközi Zenei Fesztivál vagy a Barokk Művészetek Fesztiválja.

További információ
Český Krumlov Várkastély (UNESCO)
Český Krumlov Várkastély (UNESCO)
Český Krumlov Forgószínház
Český Krumlov Forgószínház
Aquaworld Lipno
Aquaworld Lipno