Vélemények és értékelések: Pensjonat Burkaty *** (Lengyel Tátra)

4/5
(Összesen 1 értékelés)nagyon jó
Białka Tatrzańska, Lengyelország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

4/5  
(Vladimír J. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 20. 11. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Alapvetően elégedett voltam a szállással. Az úr a recepciónál láthatóan kicsit zavarban volt, amikor mondtam neki, hogy a Travelking-en keresztül foglaltunk, először pénzt akart tőlem, amikor mondtam neki, hogy már kifizettem, így elment valahova ellenőrizni és rendben volt, majd ismét meglepődött, amikor mondtam neki, hogy félpanzióval szállunk meg, mert csak "bed and breakfast"-t látott a rendszerben, így elment valahova ellenőrizni és ismét, amikor visszajött, rendben volt. Végül bejelentkeztünk és minden rendben volt, de ezek a dolgok zavartak:A vacsorát nevetséges időpontban szolgálták fel, 14:00-17:00 között. Ez rendkívül késő és mivel úgy terveztük, hogy egész nap nem leszünk itthon, ez nem volt nekünk megfelelő. Azt mondta, hogy ez most azért van így, mert szezonon kívül van és nincs személyzetük, vagy ilyesmi... A reggelit 8:00-tól szolgálták fel és azt sem engedték, hogy korábban szolgálják fel (pl. előző nap készítsenek nekünk egy adagot és hagyják valahol a hűtőben, hogy reggel minél hamarabb megehessük és mehessünk túrázni).2. A Travelking az étlapon azt írja, hogy a vacsorák svédasztalosak. Ez nem igaz, egyszerűen választási lehetőség nélkül kaptunk egy ételt.3. A Travelking az ajánlatban is azt állítja, hogy "korlátlan belépési lehetőség a wellness központba két fő részére". Nem tudom, mit ért ez alatt, de a belépés korlátozott, és a recepción kell foglalni egy időpontot a pezsgőfürdőben.Egyébként minden rendben volt, szállás szép, tiszta, személyzet barátságos, segítőkész.

Aktuális ajánlatunk Pensjonat Burkaty ***

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet