Vélemények és értékelések: Hotel Pancho **** (Budapest)

4,2/5
(Összesen 5 értékelés)nagyon jó
Felcsút, Magyarország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

4,2/5

Személyzet

4,4

A szállás felszereltsége

4,8

A szállás elhelyezkedése

3,6

Ellátás

4,6

Szállodai szolgáltatások

4,4
4/5  
(Kateřina B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 23. 9. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda helyét nehéz elérni, ha nem vezetsz. Egyéb közlekedés esetén nem a szállodát választanánk, hiszen Budapest is 40 perces autóútra van. A szálloda személyzete segítőkész volt, és igyekeztek mindent elhelyezni. A reggeli és a vacsora svédasztalos volt, és elegendő volt az ilyen típusú szállásokhoz. A wellness kellemes volt, felár ellenében szaunarituálék is igénybe vehetők. A szoba hangulatos volt, viszont nem lehetett szabályozni a légkondicionálást, ami folyamatosan teljes erővel üzemelt. Teljesen csak az ablakok kinyitásával lehetett kikapcsolni, amit mi személy szerint szerettünk volna elkerülni, mert akkor érkeztünk, amikor mindenhol papnők voltak és tele volt velük az erkély. Tartózkodásunk utolsó napján elég kellemetlen meglepetés ért minket, amikor a pezsgőfürdő takarítása miatt, a recepció előzetes értesítése nélkül reggel nem folyt le a víz a szállodában. Nekünk két éjszaka a szállodában abszolút bőven elég volt, ha kell egy kis kikapcsolódás egy nagyvárosi nyüzsgéstől, ajánlom, mert a faluban, mint olyanban nincsenek látnivalók, itt gyakorlatilag nincs turista, voltunk. az egyetlen külföldi a szállodában.
5/5  
(Alžbeta F. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 8. 9. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Elégedettek voltunk, a személyzet nagyon kedves, az ételek kiválóak, hiányzott egy kis bolt ajándéktárgyakkal
3/5  
(Milada S. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 11. 8. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda inkább nyugdíjasoknak való, unalmas, csendes, az ételek pedig nagyon rosszak.
5/5  
(Mária P. - Magyarország Magyarország)
Az értékelés létrehozva: 12. 7. 2023
A hotel egy egységet alkot a Pancho Arénával és a Puskás Akadémiával, ebből következik, hogy nagyon hasonló a kinézete. Igen modern, tetszetős belül is. Van lift (a wellnesshez is). A standard szoba is tágas, van rakodóhely. Az ágy - különösen a párnákkal - igen kényelmes. Külön van a wc. Félpanzióval foglaltuk, és bizony nem maradtunk éhen! A wellness nagyon jó! A személyzet igazán profi, "szemük a pályán"! Ami kevésbé tetszett: nagyon messze van mindentől. A kisvasút két végállomása (stadion és alcsúti arborétum) gyakorlott gyaloglóknak-túrázóknak elfogadható, de egy átlagember kocsival menjen oda! Az arborétum egyébként nagyon szép, bár több tájékoztató táblácska kellene a növényekről. Ideje lenne hűtőmágnest vagy más apró ajándéktárgyat készíttetni, mások is keresték.
4/5  
(Květa D. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 10. 4. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon kevesen voltunk a szállodában, így a reggelit és a vacsorát felszolgálták, de kiválóak. Nincs semmi érdekes a közelben, elég messze Budapesttől.

Aktuális ajánlatunk Hotel Pancho ****

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet