Vélemények és értékelések: Hotel Gloria Budapest City Center *** (Budapest)

3/5
(Összesen 1 értékelés)
Budapest, Magyarország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

3/5  
(Jitka K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 15. 7. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
2 + 1 vagyunk. Vásároltunk 2 személyre szóló utalványt, a gyerek a helyszínen külön fizetett (az utalványon szerepelt). Érkezéskor a recepciós tájékoztatott bennünket, hogy csak 2 személyt jelentettünk be, és vagy második szobát kell vásárolnunk, vagy fizetnünk kell egy lakásért. Miután megmutatta az ajánlatot az utalványon, felhívott valakit (valószínűleg a tulajdonost), és csak a gyerekért fizettünk, és megkaptuk a lakást. Ezen kívül 10 eurót akartak, hogy a lakás légkondicionált legyen. Mivel már nagyon fáradtak voltunk az úton, kifizettük a 10 eurót, még akkor is, ha nem használunk légkondicionálót. Az utalvány még üdvözlő italt tartalmazott, nem kaptunk semmit. A recepciós valószínűleg kimerült attól a kéréstől, hogy fizessünk a gyermekért. A kínált kávé és tea szintén korlátlan volt egész nap. A reggeli kielégítő, de nagyon szerény (pirítós, karácsony, sonka, sajt, paradicsom, uborka, fehér joghurt, gabonapehely, tea, kávé, 3 gyümölcslé). Nem szoktunk sokat reggelizni, így kétszer is meg lehetett oldani. Meg kell dicsérnünk azonban az éjszakai recepcióst, aki az indulás előtti napon készségesen kinyomtattam a beszállókártyákat.

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet