Vinařství Lintner

Vinařství Lintner

Tvořihráz 164, Tvořihráz
Csehország

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-tól
Kijelentkezés
9:30-ig
Háziállat
Kisállat megegyezés szerint 5 kg-ig
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,4 km

A szálláshelyről

A Lintner Pincészet-ben töltött napok igazi gasztronómiai élményt adnak. Ez a családi hagyományokkal rendelkező pince a hagyományos bortermelésen alapszik, ahol minden szőlőfürt egy pincemester által van ellenőrizve, így a bor megőrzi identitását, szemben a kereskedelmi nagykapacitású borászatokban. A pincészet a dél-morvaországi Tvořihráz faluban található, a Výrovice víztározótól csupán 5 km-re, Znojmo-tól 11 km-re, a Podyjí Nemzeti Parktól pedig 20 km-re.

Hol fogok aludni?

A 5 kellemes szoba egyikében szállhat meg. A szobák között találhat két-, három- és négyágyasat is. Mindegyik szoba kényelmes ággyal, WiFi kapcsolattal, valamint zuhanyzóval és WC-vel ellátott, saját fürdőszobával rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggelente bőséges büféreggelivel indíthatja a napot. Borkóstolón is részt vehet, ahol egy tapasztalt borásztól sok érdekes dolgot megtudhat a szőlő feldolgozásának folyamatáról és felhasználásának módjairól az egészség javítása érdekében. A kóstolás tíz mintát és kóstolót tartalmaz egy archív palackgyűjteményből. A szakmai részt ezután egy nyugodt este váltja fel a pincében, korlátlan borfogyasztással. Rizling, Pálava vagy Tramin, csak az Ön ízlésén múlik mit választ.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Pincészetben egy társalgót is talál, kandallóval és bárral , ahol napközben és este is lazíthat.